پرسش از دکتر

خانهپرسش از دکتر

شما میتوانید سوالات خود را با ما در میان بگذارید. با تشکر…

4375
دیدگاه بگذارید

avatar
1895 نظرات
2480 پاسخ های نظرات
149 دنبال کنندگان
 
مورد توجه ترین دیدگاه ها
داغ ترین دیدگاه ها
1197 نویسندگان دیدگاه
Somayehدستیار دکتر********شهرام رضاییمهسا جدیدترین نویسندگان دیدگاه
جدید ترین قدیمی ترین بیشترین رأی
Somayeh
مهمان
Somayeh

سلام اقای دکتر. من هفته ۶ بارداری ام. قبل بارداری یه سقط و کورتاز داشتم که زیر دل سمت راست نقطه ای درد میکرد و یبوست شدید داشتم. بعد کورتاز درد بود فقط موقع بلند کردن و راه رفتن و قبل اجابت مزاج. الان زیر ناف سمت راست نفخ زیاد و گاهی اسپاسم و درد قبل اجابت دارم. .ازمایش کالپروتکتین خوب بود و esr و cbcخوب بودن. فقط انگل ژیاردیا لامبلیا دارم . دکتر عمومی گفتن سه ماه دوم مترونیدازول ۲۵۰ رو ۳۰ تا بخور. نطر شما چیه. صبر کنم تا بعد بارداری. یا صرر نداره مترونیدازول

Somayeh
مهمان
Somayeh

سلام اقای دکتر. من هفته ۶ بارداری ام. قبلش درد زیر دل سمت راست داشتم که به صورت نقطه ایهنگام سرفه. راه زیاد و ببند کردن سنگین درد نیگرفت که فاق نشاهده نشد. البته قبل اجابت مزاج و باد معده هم.درد میگرفت‌ .الان زیرناف هم نفخ زیاد و حالت اسپاسم قبل اجابت و باد دارم. ازمایش دادم انگل ژیاردیا لامبلیا دارم. باید دارو چی مصرف کنم یه دکتر عمومی بود گفت مترونیدازول ۲۵۰ رو۳۰ تا بخورم بعد سه ماه اول. داگه نخورم جی میشه. صرر نداره دارو

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
از خوردن غذاهای نفاخ پرهیز فرمایید.
در زمان بارداری تحت نظر متخصص زنان باشید
و مصرف داروها حتما با نظر ایشان باشد تا برای
مادر و جنین خطرناک نباشد.
مصرف مایعات سالم داشته باشید و در مسافرتها
رعایت بهداشت دستها و مواد غذایی را داشته باشید.
مصرف ماست پروبیوتیک نیز کمک کننده است.

Somayeh
مهمان
Somayeh

ممنونم. اگه نیازه حصوری بیام .ممنون

********
مهمان
********

سلام
شبها هنگام خوابیدن احساس تنگی نفس میکنم ممکنه علت چی باشه ممنون.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
تنگی نفس شبانه علل مختلفی دارد که یکی از
آنها میتواند ریفلاکس باشد.
معاینه توسط پزشک برای تشخیص علت آن کمک
کننده است.

شهرام رضایی
مهمان
شهرام رضایی

با سلام اقای دکتر من ۲۶ سالمه مشکل یبوست دارم لطفا چند خوراکی ملین طبیعی را نام ببرید ممنون
ایا یبوست میتواند باعث درد و پیچش معده بعد از غذا خوردن شود ؟؟ ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
برای درمان یبوست ابتدا باید علت آن مشخص شود.
اختلالات هورمونی ،تنشهای عصبی ،مصرف کم مایعات
مصرف کم میوه وسبزیجات و نوع موا غذایی مصرفی،
گاهی عملکرد دستگاه گوارش مثل تنبلی روده ها از علل
آن هستند.
مصرف مایعات و سبزیجات و زیتون آلو و … نیز کمک کننده است.

مهسا
مهمان
مهسا

من از دوازده فروردین دل پیچه داشتم که با آندوسکوپی و نمونه برداری مشخص شد نه هلیکوپتر باکتر هست نه مشکل دیگه،ولی باز این درد دقیقا وسط شکم قسمت بالاقرار داره،باز به تشخیص پزشک سی تی انجام دادم همه چیز نرمال بود،جواب آزمایش پانکراس و صفرا همه چی خوب بود،حتی سونو صفرا هم انجام دادم،این درد مداوم هست،چه با غذا خوردن چه بدون غذا خوردن،چه بااجابت مزاج خوب نمیشه،نه حالت تهوع ،نه استفراغ،نه اسهال،نه یبوست،هیچی ندارم،فقط دل پیچه،به تشخیص دکتر اسپاسم روده داشتم،دارو داده شد،حالت تهوع پیدا کردم و با زدن امپول هیوسین حالم بد شدهمه رو قطع کردم،تو رو… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
ممکن است شما دچار سندرم روده تحریک پذیر IBS
باشید.کنترل IBS شاید نیاز به زمان زیاد
داشته باشد و مهمتر از آن تنظیم داروها
است.اینکه کدام دارو را با کدام دارو و به
چه میزانی در روز مصرف نمود.
رعایت سبک غذایی و دوری از اضطراب
نیز بسیار کمک کننده است.
نگران نباشید در IBS سیستم اعصاب دستگاه گوارش
نیز باید کنترل شود.درمان مناسب آن در ایران همگام با علم
روز جهانی مهیا است.

مهسا
مهمان
مهسا

سلام من از دوازده فروردین دل پیچه داشتم که با آندوسکوپی و نمونه برداری مشخص شد نه هلیکوپتر باکتر هست نه مشکل دیگه،ولی باز این درد دقیقا وسط شکم قسمت بالاقرار داره،باز به تشخیص پزشک سی تی انجام دادم همه چیز نرمال بود،جواب آزمایش پانکراس و صفرا همه چی خوب بود،حتی سونو صفرا هم انجام دادم،این درد مداوم هست،چه با غذا خوردن چه بدون غذا خوردن،چه بااجابت مزاج خوب نمیشه،نه حالت تهوع ،نه استفراغ،نه اسهال،نه یبوست،هیچی ندارم،فقط دل پیچه،به تشخیص دکتر اسپاسم روده داشتم،دارو داده شد،حالت تهوع پیدا کردم و با زدن امپول هیوسین حالم بد شدهمه رو قطع کردم،تو… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
ممکن است شما دچار سندرم روده تحریک پذیر IBS
باشید.کنترل IBS شاید نیاز به زمان زیاد
داشته باشد و مهمتر از آن تنظیم داروها
است.اینکه کدام دارو را با کدام دارو و به
چه میزانی در روز مصرف نمود.
رعایت سبک غذایی و دوری از اضطراب
نیز بسیار کمک کننده است.
نگران نباشید در IBS سیستم اعصاب دستگاه گوارش
نیز باید کنترل شود.درمان مناسب آن در ایران همگام با علم
روز جهانی مهیا است.

آیدا
مهمان
آیدا

سلام مادر من زردی صورت و چشم و مدفوع دارن.جواب سونوگرافیشون این بوده: کبد با ارتفاع طبیعی از زیر دیافراگم با ابعاد نرمال دیده شد. اکوی پارانشیم کبد به طور یکنواخت افزایش داشته.(انفیلتراسیون چربی گرید ۱) قطر CBDو ورید پورت طبیعی بود. کیسه صفرا بعلت سیستکتومی دیده نشد.کلیه راست با اکوپاترن و ابعاد و سیستم جمع کننده طبیعی دیده شد و سنگ یا هیدرونفروز در سیستم جمع کننده طبیعی ان دیده نشد.ابعاد کلیه راست ۱۰۵*۳۹ میلیمتر و کلیه چپ با اکوپاترن و ابعاد و سیستم جمع کننده طبیعی دیده شد. و سنگ یا هیدرونفروز در سیستم جمع کننده آن مشاهده… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
با توجه به اینکه
ازمایشات و سونوگرافی ایشان نکته پاتولوژیک ندارد
و از نظر زردی نیز آزمایشات ایشان منفی است
معاینه بالینی ایشان توسط پزشک و سپس بررسی
مدارک پزشکی ایشان توصیه میگردد.

آیدا
مهمان
آیدا

یعنی احتمال متاستاز وجود دارد؟ایا زردی مربوط به کبد چرب نیست؟میشه واضح تر توضیح بدید؟؟پدرشون سرطان خون داشتن این منو نگران میکنه.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
بر اساس آزمایشاتی که مرقوم فرمودید
بیمار زردی ندارد.
اما برای اظهار نظر قطعی باید ابتدا
بیمار توسط پزشک معاینه گردد.

ن. ا
مهمان
ن. ا

سلام آقای دکتر. روزتون‌بخیر. من برای یه چکاپ کلی از کلیه و صفرا و‌کبد سونو‌انجام دادم و خیلی اتفاقی پیرو این سونو مشخص شد در لوب راست کبد یک همانژیوم ۱۰*۱۱ میلی متری وجود داره. با وجود اینکه به دکتر فوق تخصص هم نشون دادم و ایشون گفتن اصلا مهم نیست و برای یک ماه و نیم دیگه سونو مجدد برام نوشتن، ولی این موضوع منو بسیار نگران و ذهن من رو درگیر کرده. یک خانم ۳۸ ساله و مجرد هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار باید کرد؟بهترین راهکار پزشکی چیست و چقدر باید نگران و حساس باشم؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
همانژیومهای کبدی بافتهای خوش خیمی هستند
سایز و علایم آن و میزان سرعت بزرگ شدن آن مهم است
همینطور مصرف غذایی ودارویی شما مهم است.مثل مصرف داروهای
استروژنی و پروژسترونی و هورمونی.
در مورد شما با توجه به سایز کوچک همانژیوم ،توصیه به پیگیری دوره ای
آن با سونو و آزمایشات کبدی بصورت سالانه میگردد.

ن. ا
مهمان
ن. ا

سپاسگزارم از راهنمایی تون. در خصوص مصرف غذایی که فرمودین، آیا پرهیز غذایی خاصی لازم است؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
مصرف غذاهای طبیعی و سالم
و غیر کنسروی همیشه توصیه میگردد.
پرهیز مطلق از الکل و دخانیات نیز توصیه دیگر است.

بهزادسلطان کریمی
مهمان
بهزادسلطان کریمی

همسربنده سال گذشته اندوسکوپی کردن،معدشون زخمهای زیادی داره.چندماهی هم هست که که پنتومیدمصرف میکنن ولی بهبودی حاصل نشده،درضمن ایشون صفرای لجنی هم دارن.دکترگفتن دوباره اندوسکوپی بشن.لطفا راهنمایی کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
با توجه به مطالبی که در مورد زخمهای معده
فرمودید مصرف داروی ضد اسید را ادامه دهید
آیا از زخمها نمونه برداری شد؟نتیجه پاتولوژی آن
چه بود؟
آیا با مصرف داروها در مدت ۸ماه اوایل احساس
بهبودی داشتید یا خیر؟
در مورد کیسه صفرا هم نیازمند آزمایشات کبدی
و سونوگرافی جدید هستیم.
میتوانید از مقاله ریفلاکس موجود در سایت نیز
بهره مند گردید.

********
مهمان
********

باسلام درسته اینکه میگن درمان نکردن دندان پوسیده ممکنه باعث بوجود آمدن بیماری قلبی شود؟!

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
بله ، از طریق ایجاد التهاب و عفونت در خون
یکی از راههایی است که میتواند باعث
آسیب قلبی میگردد.

********
مهمان
********

سلام
چون من حدود یک سالی آبسه درلثه دارم اهمیت چندانی ندادم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
گاهی با درمانهای ساده میتوان
از عوارض بزرگ جلوگیری کرد.
توصیه به مشاوره با دنداپزشکان محترم میگردید.

********
مهمان
********

سلام تشکر از راهنمایی هاتون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
در خدمت شما هستیم.

رویا
مهمان
رویا

سلام خدمت دکترعزیز.من سال قبل اندوسکوپی کردم،معدم زخمهای ریززیادداره.حدود۸ماهه که پنتوپرازول میخورم ولی باخوردن هرغذاشکم وپشتم دردداره،درضمن کیسه صفرام هم لجن داره.میشه لطف کنین درموردوضعیتم توضیح بفرمایید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
با توجه به مطالبی که در مورد زخمهای معده
فرمودید مصرف داروی ضد اسید را ادامه دهید
آیا از زخمها نمونه برداری شد؟نتیجه پاتولوژی آن
چه بود؟
آیا با مصرف داروها در مدت ۸ماه اوایل احساس
بهبودی داشتید یا خیر؟
در مورد کیسه صفرا هم نیازمند آزمایشات کبدی
و سونوگرافی جدید هستیم.
میتوانید از مقاله ریفلاکس موجود در سایت نیز
بهره مند گردید.

عماد علیخانی
مهمان
عماد علیخانی

سلام و عرض خسته نباشید، من ۲۵ سالمه و حدود شش ماهی میشه با این مشکلی که خدمتتون میخوام عرض کنم دست و پنجه نرم میکنم. مشکل من در اوایل این بود که هر چیزی که میخوردم احساس میکردم که به معده منتقل نشده و اصطلاحا بند حلقم میمونه، به پزشک مراجعه کردم اندوسکوپی کردن و گفتن معده ات یه مقدار عصبیه و همچنین باکتری هم در حد جزیی داره، نسخه شون رو استفاده کردم و بهبودی حاصل نشد بعد از اون مشکل دیگه ای هم اضافه شد و اون این بود که انگار ته حلقم تنگ شده، و باید… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
در زمانی که خوشحال باشید یا در
مهمانی براحتی غذا میخورید؟
از تند خوری و پرخوری و اضطراب بپرهیزید ،نوشابه های گاز دار
و فست فودها و غذاهای پر ادویه نیز دوری فرمایید.
درمان دارویی شما شامل داروی ضد اسید
هم صبح و شب و هم داروهای موثر بر سیستم اعصاب
دستگاه گوارش میگردد.
در صورت عدم بهبودی ، توصیه به انجام اندوسکوپی مجدد میگردید.

افتاب
مهمان
افتاب

با سلام همسر من هفته پیش اندوسکوپی و کولونوسکپی شدند ..دکتر معالج گفتند مورد خاصی نیست هلو باکتر و دارو دادند اما من در نتایج متاپلازی روده خواندم و نگران هستیم ایا با داروی هلوباکتر درمان میشود و قابل برگشت است لطفا راهنمایی کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
متاپلازی تغییر برگشت پذیر سلولها در
پاسخ به محرک است و با رفع محرک ، سلول
به حالت طبیعی و قبلی خود باز میگردد. مصرف داروها
را ادامه دهند و تحت نظر پزشکشان باشند.

افتاب
مهمان
افتاب

با سلام همسر من اندوسکوپی و کلونوسکپی شدند ..دکتر معالج گفتن مورد خاصی نیست و داروی درمان هلوباکتر دادند اما من در نتایج متاپلازی روده دیدم ایا با درمان هلوباکتر درمان میشود و برگشت پذیر است ..نگران هستیم سپاس از راهنمایی شمت

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
متاپلازی تغییر برگشت پذیر سلولها در
پاسخ به محرک است و با رفع محرک ، سلول
به حالت طبیعی و قبلی خود باز میگردد. مصرف داروها
را ادامه دهند و تحت نظر پزشکشان باشند.

افتاب
مهمان
افتاب

با سلام همسر من اندوسکپی و کلونوسکپی انجام دادند متاپلازی روده در اندوسکپی بوده والان داروهای هلوباکتر مصرف میکنند..بسیار نگران شدیم ایا متاپلازی امکان ایجاو سرطان معده دارد..لطفا راهنمایی کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
متاپلازی تغییر برگشت پذیر سلولها در
پاسخ به محرک است و با رفع محرک ، سلول
به حالت طبیعی و قبلی خود باز میگردد. مصرف داروها
را ادامه دهند و تحت نظر پزشکشان باشند.

آنا
مهمان
آنا

سلام من مشکل سنگینی و سوزش معده دارم گاهی اوقات وقتی شب خوابیدم احساس میکنم نمیتونم آب دهانم رو قورت بدم بزاق دهانم زیاد میشه مخصوصا شب که دراز کشیدم . انگار یه چیزی تو گلومه همش . دور نافم هم درد ناکه و با کمی فشار درد داره همورویید بیرونی و داخلی هم دارم یه بار آندوسکوپی و کولونوسکوپی بیمارستان طالقانی دادم و دارو دادن خوب نشدم حالا رفتم دکتر دوباره میگه باید آندو و کولونوسکوپی بشم میگه من اونارو قبول ندارم آیا واقعا دستگاهها باهم اینقدر متفاوته که نیاز به دیدن مجدد هستش ؟ یا نفع مالی ؟… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
به نظر میرسد که شما دچار ریفلاکس و درجاتی از گاستریت
باشید. نتایج آندو و کولونوسکوپی که فرمودید را ننوشتید و مربوط
به چه تاریخی میشود؟
آیا در اندوسکوپی ،تست میکروب معده نیز برای شما انجام شد؟
و نتیجه آن چه بود؟
خوب،یکی تاریخ انجام اندوسکوپی شما و دیگری تصاویر تهیه شده
و تستهای انجام شده در اندوسکوپی برای قضاوت مهم است.
اما اگر با درمان دارویی ،مشکل گوارشی شما رفع نشده است
نیاز به بررسی مدارک پزشکی شما و حداقل تغییر در میزان داروهای شما
و نوع داروهای شما احساس میگردد.
بله این ویرویس میتواند ایجاد دستگاه گوارش را نیز آلوده کند.

لیلی
مهمان
لیلی

سلام دکترنزدیک دوساله که دارم ازدردشدیدی رنج میبرم طوری که دردش میزنه به پشتم تنگی نفس آروغ وحالت تهوع هم دارم مزه دهنم هم همیشه تلخ وترشه چندروزه هم افت فشارشدیدی پیداکردم آزمایش دادم گفتن کمبودویتامینDوعفونت ادراره

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
در مورد مشکلاتی که فرمودید
شما دچار ریفلاکس (بازگشت اسید) هستید
چون زمان طولانی است که این مشکل
رادارید ،ابتدا انجام اندوسکوپی به شما
توصیه میگردد ، سپس براساس نتایج آن
درمان مناسب دریافت خواهید کرد.

Soni
مهمان
Soni

سلام ببخشید من چطوری میتونم وقت بگیریم
چون هرچی زنگ میزنم به مطب کسی بر نمیداره

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
تماس با ما
نشانی : خیابان گاندی جنوبی ، کوچه دهم پلاک ۳ طبقه اول

زمان پاسخگویی : از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب

پذیرش :
روزهای شنبه – یکشنبه – سه شنبه – چهارشنبه
ساعت ۱۶ الی ۲۰

تلفن تماس : ۸۸۷۷۴۲۵۷ ۰۲۱

نادر
مهمان
نادر

سلام و خسته نباشید دکتر. بنده بعداز ازمایش دارای کمی عفونت و کم خونی هستم الان دایما تهوع دارم و سردرد اونم پشت سرم دارم دندونام و بینی م هم زخم شده تهوع خیلی شدید دارم نزدیک بالا اوردن . میترسم دچار سرطان معده شدم مریض خودتونم سال۹۶ اندوسکوپی شدم که ورم معده تشخیص دادید. از شهرستان اردبیلم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
اگر دچار کم خونی شده اید
آزمایش مدفوع بدهید و پزشک گوارش
در شهر خود مراجعه فرمایید.

ایمان
مهمان
ایمان

سلام.
پدر همسر من جدیدا با خوردن سردیجات افت فشار و سرگیجه پیدا میکنن و در بعضی مواقع باید سرم بزنن علت این افت چی میتونه باشه؟
ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
در صورتیکه مربوط به مصرف سبزیجات
باسد مشکل ایشان،در ابتدا انجام
اندوسکوپی جهت ایشان توصیه میگردد.
ببینید که آیا با مصرف سبزیجات پخته
نیز همین مشکل رادارند؟

ایمان
مهمان
ایمان

با خوردن سردی مثلا هندوانه ، گوجه سبز افت فشار پیدا میکنن

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
توصیه به انجام آندوسکوپی با پلان نمونه برداری
در صورت نیاز میگردد.

09194649863-09351990495
مهمان
09194649863-09351990495

سلام دکتر مریض ما پس از آندوسکوپ و سونوگرافی در شهرستان تشخیص داده اند که یک توده کوچک در انتهای معده و ابتدایی روده دیده شده و دکتر ای عزیز گفته اند که احتمالات شود و دکتر اسماعیلی محل توده رو در تصویر نشان داده است اما من نتوانستم بفرستم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
آیا نمونه برداری شده است؟
نتیجه پاتولوژی ایشان چه بوده است؟

ناصر
مهمان
ناصر

سلام در جواب پاتالوژی معده ورم مزمن ، عفونت معده ، متاپلازی روده ای دیده شده بعد درمان عفونت شروع شده و یک ماه بعد مجددا در جواب پاتالوژی فقط ورم مزمن دیده شد. مجددا ۲ سال پی درپی از معده نمونه براشته شد و باز هم فقط ورم مزمن خفیف دیده شد. به نظر جنابعالی ۱) آیا متاپلازی در معده زیاد دیده می شود یا به ندرت میباشد. ۲) با توجه به شرایط گفته شده آیا بعد از حدود ۳سال که دیگر اثری از متاپلازی نبود دیگر خطری وجود دارد یا خیر ۳) نظر پزشک بنده علت متاپلازی عفونت… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
۱- متاپلازی تغییر برگشت پذیر سلولها در
پاسخ به محرک است و با رفع محرک ، سلول
به حالت طبیعی و قبلی خود باز میگردد.و زیاد دیده میشود.
۲- خیر ، همانطورکه گفته شد محرک رفع شده است که
سلولها به حالت طبیعی خود بازگشته اند.
۳- بله به نظر میرسد که در این زمینه خطر رفع شده است.

جواد
مهمان
جواد

سلام.بنده دچار بیماری پروکتیت اولسروز خفیف هستم.سال قبل یکبار کلونسکپی انجام دادم و این بیماری تشخیص داده شد.دارو هم روزی دو عدد بایاساکول ۸۰۰ مصرف میکنم.امسال حدود یک ماه پیش دوباره کلونسکپی گرفتم که دکتر گفت ناحیه ی رکتوم نرمال شده ولی هنوز نفخ زیادی دارم ولی بیرون رویم عادی شده و روزی یکبار در روز است.آیا نفخ از عوارض قرص هاست؟ تا کی باید دارو مصرف کنم؟با تشکر از راهنماییتان.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
شما باید بصورت دوره ای آزمایشات
Stool Exam ob, Stool Calprotectin را
انجام دهید. برحسب وضعیت بالینی شما
و نتایج آزمایشات میتوانیم میزان داروی شما را
کم و حتی چند روز در میان کنیم.باید رعایت
مصرف غذاهای محرک را نیز بفرمایید.
علت نفخ مختلف است،بیشتر مربوط به نوع
تغذیه و افزایش باکتریهای مفید دستگاه گوارش
هستند.یک دوره درمان دارویی برای آن نیز توصیه
میگردد.

اسماعیل صبوری
مهمان
اسماعیل صبوری

سلام.دکتر جان خسته نباشین من مدت دو سال هست که عفونت معده دارم که یکسال خوب شدم بعد اکنون مطمئنم صدرصد شروع شده و نفخ زیاد دارم و روزه میگیرم در ماه رمضان براب ادامه روزه چطور کنترل کنم ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
برای مطمئن شدن از درمان میکروب معده
باید تست تنفسی UBT را انجام دهید.
میوانید تست بفرمایید که در وعده سحر
قرص ضد اسید میل فرمایید و ببینید
که در ایام روزه داری چگونه اید.

مریم
مهمان
مریم

سلام خانمی ۴۰ ساله هستم حدود یک ماه هست که هر چی میخورم ترش میکنم و سوزش سر دل و درد و سوزش پشت جناق سینه دارم وقتی چیزی نمیخورم اوکی هست اما با خوردن کوچیکترین‌چیزی دوباره علایم برمیگرده مشکل اجابت مزاج ندارم دکتر رفتم دارو دادند راپیرازول و گابامانتین و ازاین قرص های سبز رنگ کوچک ولی تاثیر خیلی زیادی نداشت

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
اگر با مصرف داروها بهبودی ندارید
انجام اندوسکوپی همراه با تست
میکروب معده همزمان به شما توصیه
میگردد.

محسن
مهمان
محسن

سلام
سرطان معده و مری ببشتر زمینه ارثی میباشد با محیط

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
نمیتوان حکم کلی صادر کرد و در بعضی بیماران
شاید متفاوت باشد،اما در مواردیکه فرمودید تاثیر
محیط بیشتر است.مثل مصرف سیگار ،غذاهای
کنسروی و فست فود و الکل و…

فریبا
مهمان
فریبا

سلام،پدر من پنجاه سال سن داره،به ما فقط میگن پاتولوژی آندوسکوپی خوش خیم میباشد و هیچیه دیگه نمیگن توی پرونده ی پدرم نوشته: ۱٫Urea43 creatinine1 Serum Na134 serum k 3.5 w.b.c 4.2 Hb 12.6 ۱ platele 14 پدرم استفراغ شدید داره که عذر میخوام سبز رنگه،شکمش کار نمیکنه کاهش وزن زیادی داشته الان یک ماه و خورده ای هست از این بیمارستان به اون بیمارستان میشه هیچی به ما نمیگن سه ماهه هیچی نخورده ی روز میگن سرطانه پانکراس ی روز دیگه میگن احتمال سرطان روده باریکه فقط میگن ی توده ده سانی در دم پانکراس دیده شده! حالا پدرم… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
در مورد مطالبی که فرمودید ، معاینه و
بررسی دقیق مدارک پزشکی بیمار برای
اظهار نظر لازم است.

محمدرضا
مهمان
محمدرضا

با سلام و عرض خسته نباشید.من پسر ۱۹ساله هستم.مشکل من بعد از کاهش وزنم در سن ۱۵_۱۶ سالگی شروع شد.وقتی غذا میخورم بلافاصله بعدش استفراغ میکنم.به شدت آروغ میزنم .خلت زیادی گلوی منو میگیره.چندین بار رفتم دکتر فقط شربت آلومینیوم ام جی اس و کپسول امپرازول دادن ولی فرقی نکرده و الان سه روزه هیچی نتونستم بخورم.حتی یک لیوان آب صبح ها هم اسید معده منو از خواب بیدار میکنه.میخوام آندوسکوپی کنم ولی از عوارضش میترسم.ممنون میشم راهنماییم کنین.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
همانطور که اشاره فرمودید،در موارد مشکلات گوارشی
طول کشیده ،حتما توصیه به اندوسکوپی و نمونه برداری
همزمان جهت تست میکروب معده میگردد.
در خیلی از مراکز انجام اندوسکوپی با بیهوشی انجام میشود
که بیمار بدون اضطراب قبل از اندوسکوپی به خواب میرود
و پس از آن بیدار میشود.
در صورت تمایل میتوانید با مطب تماس بگیرید.

رضا قیاثی
مهمان
رضا قیاثی

با سلام خسته نباشید_من پسر ۲۵ ساله هستم نزدیک به ۱ ماه پیش با اسید معده و سوزش زیاد سر دل درد معده من شروع شد بعد از اون هر وعده غذایی که میخورم احساس سنگینی و نفخ و کمی درد معده دارم -هر وقت آب میخورم احساس شبیه به دلپیچه میگیرم _ چه آب با معده خالی چه آب با معده پر میخورم انگار آب نمیره پایین و آروغ زیاد میزنم_ با خوردن قرص آمپرازول۴۰ احساس بهتری دارم_ آزمایش خون هم دادم ولی چیزی مشخص نشد_
comment image

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
به نظر میرسد شما دچار ریفلاکس
و التهاب دستگاه گوارش شده باشید.
آزمایش خون شما خوبست.علاوه بر
داروی ضد اسید باید درمان برای نفخ
و دل پیچه هم ذریافت کنید.
باید رعایت رژیم غذایی هم بفرمایید میتوانید
از مقاله ریفلاکس موجود در سایت بهره ببرید.

منیره
مهمان
منیره

سلام وقتتون بخیر ،ببخشید من دوسال پیش کولونوسکوپی انجام دادم وتشخیص ibdدادن ومن روزی دوتا آساکول ۸۰۰میخورم ونصفی پردنیزنول ۵ ،،ازاولم علایمم فقط مقدارخیلی کم مخاطی که داخلش رگه های خون بود رومیدیدم خونش خیلی خیلی کمه فقط درحدرگه ،،،هرموقع این علایم رودارم پردنیزنولم روزیادترمیخورم وبعدازچندروزخوب میشم ودوباره قرصم روکم میکنم تابه نصف میرسه ،،حالامن شک دارم که ibdداشته باشم چون علایم دیگه ی کولیت روندارم ومخاط خیلی کم میبینم ومعمولاهردوماهی یه روز یادوروزاینطوریم ،وبقیه روزاروزی یکباراجابت مزاج دارم ودفع مدفوعم عادیه ،حالامن میترسم سرطانی بشه لطفا یه چیزی که منوامیدوارکنه بفرمایید ممنون ،من ۳۵ساله هستم آیااگه قرصاموعوض کنم ممکنه… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام آیا میدانید که IBD شما از چه نوعی است؟ ۱- تشخیص قطعی IBD از طریق بیوپسی و تایید پاتولوژی است.بنابراین برای رد یا قبول بیماری نیاز به گزارش پاتولوژی داریم نه علایم بیمار علایم بیمار بر حسب نوع IBD و مصرف داروها و مواد غذایی میتواند پر سرو صدا یا خاموش باشد. این باعث رد یا تایید بیماری نمیشود. ۲- اگر شما بیماری را کنترل فرمایید و داروهایتان را مرتب میل فرمایید و آزمایشات دوره ای جهت تایید کنترل IBD را منظم انجام دهید.بیمار تحت کنترل خواهد بود و حتی میتوان از میزان داروها نیز بتدریج کم کرد.… بیشتر بخوانید »

Fariba
مهمان
Fariba

لام،نماز روزه هاتون قبول باشه،ببخشید توده های قسمت دم پانکراس که خوش خیم گزارش شده باشن تا چند سانت باشن قابل درمان هستن؟جراحی این توده ها چگونه است؟خیلی ممنونم از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام چگونه متوجه خوش خیم بودن آن شدید؟ نمونه برداری انجام شد؟به پاتولوژی ارسال شد؟ نتیچه پاتولوژی چه بوده است؟ شما چند سال دارید و چه علایمی دارید؟ پانکراس جزء غدد درون ریز و برون ریز بدن انسان است بسیار مهم است که توده یا کیست یا نودول که در آن دیده میشود ، ابتدا بسیار با دقت ارزیابی شود و نوع آن مشخص شود.سپس درمان مناسب آن انتخاب شود. توصیه میشود آزمایشات خون دقیق شامل چک قند خون و Amylase,Lipase و نیز بررسی تومور مارکرها را داشته باشید. +تصویر برداری دقیق در مورد سایز توده و امکان جذب… بیشتر بخوانید »

Fariba
مهمان
Fariba

لام،نماز روزه هاتون قبول باشه،ببخشید توده های قسمت دم پانکراس که خوش خیم گزارش شده باشن تا چند سانت باشن قابل درمان هستن؟جراحی این توده ها چگونه است؟خیلی ممنونم از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام چگونه متوجه خوش خیم بودن آن شدید؟ نمونه برداری انجام شد؟به پاتولوژی ارسال شد؟ نتیچه پاتولوژی چه بوده است؟ شما چند سال دارید و چه علایمی دارید؟ پانکراس جزء غدد درون ریز و برون ریز بدن انسان است بسیار مهم است که توده یا کیست یا نودول که در آن دیده میشود ، ابتدا بسیار با دقت ارزیابی شود و نوع آن مشخص شود.سپس درمان مناسب آن انتخاب شود. توصیه میشود آزمایشات خون دقیق شامل چک قند خون و Amylase,Lipase و نیز بررسی تومور مارکرها را داشته باشید. +تصویر برداری دقیق در مورد سایز توده و امکان جذب… بیشتر بخوانید »

فریبا
مهمان
فریبا

لام،نماز روزه هاتون قبول باشه،ببخشید توده های قسمت دم پانکراس که خوش خیم گزارش شده باشن تا چند سانت باشن قابل درمان هستن؟جراحی این توده ها چگونه است؟خیلی ممنونم از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام چگونه متوجه خوش خیم بودن آن شدید؟ نمونه برداری انجام شد؟به پاتولوژی ارسال شد؟ نتیچه پاتولوژی چه بوده است؟ شما چند سال دارید و چه علایمی دارید؟ پانکراس جزء غدد درون ریز و برون ریز بدن انسان است بسیار مهم است که توده یا کیست یا نودول که در آن دیده میشود ، ابتدا بسیار با دقت ارزیابی شود و نوع آن مشخص شود.سپس درمان مناسب آن انتخاب شود. توصیه میشود آزمایشات خون دقیق شامل چک قند خون و Amylase,Lipase و نیز بررسی تومور مارکرها را داشته باشید. +تصویر برداری دقیق در مورد سایز توده و امکان جذب… بیشتر بخوانید »

فریبا
مهمان
فریبا

لام،نماز روزه هاتون قبول باشه،ببخشید توده های قسمت دم پانکراس که خوش خیم گزارش شده باشن تا چند سانت باشن قابل درمان هستن؟جراحی این توده ها چگونه است؟خیلی ممنونم از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام چگونه متوجه خوش خیم بودن آن شدید؟ نمونه برداری انجام شد؟به پاتولوژی ارسال شد؟ نتیچه پاتولوژی چه بوده است؟ شما چند سال دارید و چه علایمی دارید؟ پانکراس جزء غدد درون ریز و برون ریز بدن انسان است بسیار مهم است که توده یا کیست یا نودول که در آن دیده میشود ، ابتدا بسیار با دقت ارزیابی شود و نوع آن مشخص شود.سپس درمان مناسب آن انتخاب شود. توصیه میشود آزمایشات خون دقیق شامل چک قند خون و Amylase,Lipase و نیز بررسی تومور مارکرها را داشته باشید. +تصویر برداری دقیق در مورد سایز توده و امکان جذب… بیشتر بخوانید »

فریبا
مهمان
فریبا

لام،نماز روزه هاتون قبول باشه،ببخشید توده های قسمت دم پانکراس که خوش خیم گزارش شده باشن تا چند سانت باشن قابل درمان هستن؟جراحی این توده ها چگونه است؟خیلی ممنونم از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام چگونه متوجه خوش خیم بودن آن شدید؟ نمونه برداری انجام شد؟به پاتولوژی ارسال شد؟ نتیچه پاتولوژی چه بوده است؟ شما چند سال دارید و چه علایمی دارید؟ پانکراس جزء غدد درون ریز و برون ریز بدن انسان است بسیار مهم است که توده یا کیست یا نودول که در آن دیده میشود ، ابتدا بسیار با دقت ارزیابی شود و نوع آن مشخص شود.سپس درمان مناسب آن انتخاب شود. توصیه میشود آزمایشات خون دقیق شامل چک قند خون و Amylase,Lipase و نیز بررسی تومور مارکرها را داشته باشید. +تصویر برداری دقیق در مورد سایز توده و امکان جذب… بیشتر بخوانید »

فریبا
مهمان
فریبا

سلام،نماز روزه هاتون قبول باشه،ببخشید توده های قسمت دم پانکراس که خوش خیم گزارش شده باشن تا چند سانت باشن قابل درمان هستن؟جراحی این توده ها چگونه است؟خیلی ممنونم از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام چگونه متوجه خوش خیم بودن آن شدید؟ نمونه برداری انجام شد؟به پاتولوژی ارسال شد؟ نتیچه پاتولوژی چه بوده است؟ شما چند سال دارید و چه علایمی دارید؟ پانکراس جزء غدد درون ریز و برون ریز بدن انسان است بسیار مهم است که توده یا کیست یا نودول که در آن دیده میشود ، ابتدا بسیار با دقت ارزیابی شود و نوع آن مشخص شود.سپس درمان مناسب آن انتخاب شود. توصیه میشود آزمایشات خون دقیق شامل چک قند خون و Amylase,Lipase و نیز بررسی تومور مارکرها را داشته باشید. +تصویر برداری دقیق در مورد سایز توده و امکان جذب… بیشتر بخوانید »

آیدا
مهمان
آیدا

سلام آیا درمورد سرطان کبد و لوزالمعده فقط میتوان به آزمایشات کبدی بیلی روبین اکتفا کرد؟ازمایشات بیلیروبین نرمال هستند.
رنگ زردپوست و کمی زردی چشم و مدفوع زرد رنگ نشانه بیماری است؟در ضمن کیسه صفرا هم به دلیل سنگ برداشته شده.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
کبد و پانکراس جزء غدد ضمیمه دستگاه گوارش بدن انسان است
و بسیار مهم هستند و باید هر نوع تغییر که در آنها
دیده میشود ، بسیار با دقت ارزیابی شود و نوع آن
مشخص شود.سپس درمان مناسب آن انتخاب شود.
توصیه میشود اگر بیمار دچار زردی مشهود است آزمایشات
بیلی روبین ایشان تکرار شود. سپس حتما توسط پزشک معاینه شوند.
آزمایشات خون دقیق شامل چک قند خون
و Amylase,Lipase و نیز بررسی تومور مارکرها
+تصویر برداری دقیق در مورد کبد وپانکراس و امکان جذب یاعدم جذب
ماده حاجب و نمونه برداری در صورت نیاز.

حسین
مهمان
حسین

سلام جناب دکتر چندی پیش به بخاطر حالت تهوع در بیمارستان بستری شدم که پزشک معالج علت آن را ملتهب شدن کیسه صفرا به علت سنگ کیسه صفرا تشخیص دادند. بعد از مرخص شدن گاهی با اولین لقمه غذا حالت تهوع دارم به نظر شما نیاز به چه اقدامی برای بهبودی انجام بدهم آیا نیاز به جراحی یا لاپارسکوبی می باشد؟ یا می توان با دارو تا حدی بیماری رو بهبود بخشید؟ لازم به ذکر است که داروی اورسوگارد ۳۰۰ را مصرف می کنم. در ضمن آیا سایت شما امکان بارگذاری فایل را دارد تا فایل mrcp را برای شما… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
باید مشخص شود که دلیل التهاب کیسه صفرا
شما چه بوده است؟در تصویربرداری سنگ مشاهده
شده است؟در حال حاضر تنها ناراحتی شما تهوع
بصورت گاهگاه است؟
امکان گذاشتن لینک تصاویر شما وجود دارد،اما توصیه
اصلی به شما معاینه و بررسی آزمایشات و عکسهای
پزشکی شما است. شاید شما نیاز به بررسی اندوسکوپیک
نیز داشته باشید.

حسین
مهمان
حسین

با عرض سلام
التهاب کیسه صفرا همراه بوده است با نفخ و درد در ناحیه شکم به نظر نزدیک به کیسه صفرا همچنین در تصویر بردای سنگ دیده شده است.
مدفوع تیره ندارم و اینکه سابقه ایی از معده درد نبوده است. البته در حین معاینه اخیر تشخیص داده شد که دچار بیماری af قلبی هستم. ناگفته نماند که دیابت نوع ۲ و فشار خون هم دارم بخاطر مصرف داروی کنترل کننده، کراتین هم بالا می رود. (کلکسیونی از بیماری)
متاسفانه لینکی که بتوانم فایل را قرار دهم پید نکردم!

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
با توجه به فرمایشات جنابعالی، درمان شما
با توجه به داروهای مصرفی برای مشکلاتی که
ذکر فرمودید تحت نظر پزشک توصیه میگردد.
با توجه به کراتینین بالای شما و اینکه دفع اغلب داروها
از طریق کلیه است ،باید داروهای شما تنظیم شود
و در صورت تکرار درد و زردی و تب شما باید برای
جراحی کیسه صفرا با پزشک جراح مشاوره فرمایید.

حسین
مهمان
حسین

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
در خدمت شما هستیم.

لیندا
مهمان
لیندا

سلام اقای دکتر من ای بی اس دارم واقعا داره من و خسته میکنه نمیدونم دیگه چیکار کنم چه دارویی مصرف کنم هر دارویی که بکین مصرف کردم.آیا درمان نداره.من اول سالم بودم نمیدونم چرا اینجوری شد.زندگیمو مختل کرده چندسال داروی اعصاب مصرف کردم معدمم بعضی وقتا درد میگیره.برای درمانش حاضرم هر کاری بکنم فقط تورو خدا درمانش چیه آیا در خارج از کشور قابل درمانه😔😔😔

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
کنترل IBS شاید نیاز به زمان زیاد
داشته باشد و مهمتر از آن تنظیم داروها
است.اینکه کدام دارو را با کدام دارو و به
چه میزانی در روز مصرف نمود.
رعایت سبک غذایی و دوری از اضطراب
نیز بسیار کمک کننده است.
نگران نباشید در IBS سیستم اعصاب دستگاه گوارش
باید کنترل شود.درمان مناسب آن در ایران همگام با علم
روز جهانی مهیا است.

قاسمی
مهمان
قاسمی

سلام آقای دکتر خسته نباشید. بنده دختر ۲۴ ساله هستم و حدود یکسال هست که متوجه شدم دیابت نوع یک دارم مشکل نفخ شدید دارم و معده ام هرزگاهی درد میگیره و به ندرت قلبم تیر میکشه تو آزمایش خون متوجه شدم باکتری معده دارم و مدتی به تجویز دکتر آنتی بیوتیک مصرف کردم که تو دوره مصرف مشکلم حل شده بود ولی با قطع دارو دوباره مشکلم برگشت میخواستم بدونم آیا انجام آزمایش آندوسکوپی و کولونوسکوپی برای من الزامی هست؟ یا راه دیگه ای برای تشخیص دقیق بیماریم وجود داره؟ با توجه به اینکه تو سونوگرافی شکم که انجام… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
اگر درمان میکروب معده را دریافت کردید،حالا باید ببینیم
که درمان موثر بوده است یا خیر؟تست تنفسی UBT در
این زمینه کمک کننده است.
سونوگرافی در مورد معده بزرگسالان اطلاعات مناسبی نمیدهد.
پس از درمان میکروب معده ،گاهی نیاز است که تا مدتی بیمار
داروی آنتی اسید دریافت نماید.دوری از تنش و اضطراب و رعایت
تغذیه سالم نیز کمک کننده است.

زهرا
مهمان
زهرا

سلام آقای دکتر ۴۳ سالمه سندروم روده تحریک پذیر دارم . بعد از روزه گرفتن وبعد از افطار دچار درد شدید روده و دلپیچه میشوم و اسهال شدید میگیرم و با اجابت مزاج خوب میشوم .شکمم صدای زیادی دارد و نفخ شدیدی میگیرم.
همچنین هروقت علایم سندرومم شدت میگیره احساس سنگینی و ورم در سمت راست شکمم دارم و این واسم خیلی مهمه که مبادا مشکل دیگه در میان نباشه
آیا در این شرایط روزه گرفتن برای من ضرر دارد یا خیر ؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
روزه ضرری در این مورد ندارد.
اما باید داروهای شما تنظیم شود
و درمان دارویی مناسب دریافت فرمایید.

شاینا
مهمان
شاینا

سلام…بی زحمت برای درمان سندروم روده تحریک پذیر داروی گیاهی پیشنهاد بدید…. واینکه ۸ ساله نفخ شدید روده بدون درد معده و ریفلاکس دارم…اسهال دارم ولی نه خیلی زیاد…ازمایش خون و کبد و ادرار انجام دادم دکترم گفته فقط فکر و غذاتو درست کنی بهتر میشی…. با خوردن قرص های کلیدینیوم سی، کولوفاک ریتارد، کلرودیازپوکساید اصلا بهتر نشدم…در جمع هم به ندرت حضور پیدا میکنم…. همیشه هم شکمم ورم میکنه با خوردن کوچیک ترین چیز…. علت چیه؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
کنترل IBS شاید نیاز به زمان زیاد
داشته باشد و مهمتر از ان تنظیم داروها
است.اینکه کدام دارو را با کدام دارو و به
چه میزانی در روز مصرف نمود.داروی بر پایه
گیاهی کلپرمین نیز در خیلی از بیماران موثر بوده است.
رعایت سبک غذایی و دوری از اضطراب
نیز بسیار کمک کننده است.

عاطفه
مهمان
عاطفه

سلام وقت شما بخیر.قبلا نفخ و درد معده داشتم که در مان شد ولی الان مدتی هستش صبحا که از خواب بیدار میشم نفخ بسیار شدید دارم که بشدت باعث درد شکم و پهلوهام میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
علل نفخ مختلف است.
و نیاز به بررسی دارد.نوع مواد غذایی مصرفی
میکروب معده ، ازدیاد باکتریهای مفید دستگاه گوارش
از جمله علل آن هستند.

امیر حسین
مهمان
امیر حسین

سلام دکتر وقتتون بخیر من چند وقت پیش بابت وزن نگرفتن دختر ۴ سالم بهتون پیام دادم و گفتین آزمایش stool exam ob,op رو بگیرم، آزمایشات رو گرفتم و جوابش منفی بود حالا باید چکار کنم؟ این سوال قبلی من بود (سلام من یک دختر ۴ ساله دارم که از یکسالگی خیلی کم وزن میگرفت و دکتر تشخیص داد که میکروب معدش فعال شده بوده و جلوی رشد بچه رو گرفته دارو مصرف کرد و بهتر شد ولی دوباره رشدش متوقف شد . دارو گیاهی بردم و گفت که بچه انگل داره و دوباره دارو گیاهی مصرف گرد و بهتر… بیشتر بخوانید »

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
اگر آزمایش مدفوع ایشان منفی بوده و انگلی
نداشته است ، توصیه میشود با کارت پایش رشد
تحت نظر پزشک اطفال باشد و نمودار وزن گیری ایشان
از بدو تولد تا کنون که بر روی کارت علامت زده شده است
بررسی گردد.

ایمان
مهمان
ایمان

سلام وقت بخیر
میخواستم علت عطش کم رو بدونم و
علت خروج باد زیاد
متشکرم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
برای عطش کم بررسی آزمایش خون
و الکترولیتهای آن موثر است.
برای نفخ میکروب معده را نیز توصیه
میشود بررسی فرمایید.
سپس درمان دارویی مناسب برای آن
وجود دارد.

حسین
مهمان
حسین

سلام وخسته نباشید پدر بنده کانسر رکتوم داشتن و فوت شدن یک سال پیش توشط اقای دکتر بابایی کولونوسکوپی و اندوسکوپی شدم که جوابشون سالم بودن فقط گفتن ورم معده داری میخواستم ببینم کولونوسکوپی چند سال یکبار باید تکرار شود چون خود اقای دکتر چیزی نگفتن با تشکر ازشما درضمن سنم ۳۰سال است وپدرم در سن ۶۰سالگی دچار کانسر رکتوم شدن

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
در صورتیکه مشکلی ندارید
آزمایشات S/E OB را سالانه انجام دهید
و در صورت نرمال بودن آنها ، کولونوسکوپی را
۵ سال دیگر تکرار فرمایید.

محمدبیگی
مهمان
محمدبیگی

در ناحیه شکم دو روز است درد محسوسی دارم. آیا مربوط به روده است؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
درد با غذا خوردن چه تغییری میکند؟تهوع و ترش کردن ندارید؟
آیا بیاد دارید بدنبال مصرف غذا یا نوشیدنی
این درد شروع شده است؟و قبلا سابقه
چنین دردی را نداشته اید؟

Vahid
مهمان
Vahid

سلام خسته نباشید یکی از دوستانم به تازگی متوجه شده که سرطان کبد داره میخواستم از دکتر بپرسم ببینم درمان قطعی وجود داره برای این بیماری داخل ایران و اگه میشه یکم راهنماییمون کنن که باید کجا مراجعه کنیم ممنون میشم🙏

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
میتوانند به متخصصین خون و انکولوژی
مراجعه فرمایند.باید اول نوع تومور و منشا ان
مشخص شود.نیاز به بیوپسی و پاتولوژی داریم.
سپس براساس نتیجه آن پلان درمانی بیمار
آغاز خواهد شد.در داخل ایران همگام با علم روز
جهان ،اقدامات درمانی به روز برای بیماران و این نوع
بیماری انجام میگیرد.

آزیتا
مهمان
آزیتا

سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم نحوه بررسی روده کوچک به چه صورت است یعنی با کولونوسکوپی انجام می شود یا سی تی اسکن؟

ممنون از لطف شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
قسمتهای ابتدایی روده باریک توسط اندوسکوپی
بررسی میگردد. اگر نیاز به بررسی قسمتهای دیگر
آن باشد از رادیگرافی یا سی تی اسکن و یا کپسولهای
قابل بلع استفاده میشود.

آزیتا
مهمان
آزیتا

با سلام
ببخشید برادر من خدمت آقای دکتر رسیدند . اندوسکوپی و سی تی اسکن هم کرده بودند. اما دکتر بابایی فرمودند باید از روده کوچک شما کولونوسکوپی انجام شود. احتمالا منظورشون همون کپسولهای قابل بلع بوده. آیا برای استفاده از کپسولهای قابل بلع، باید آماده سازی مانند کولونوسکوپی انجام شود یعنی از یک روز قبل مایعات خورده شود یا نه؟ چون برادرم وقتی اون مایعات و قرص ها رو می خوره خیلی حالش بد میشه.

با تشکر

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
بله نیاز به آمادگی همانطور دارد.
البته ، لطفا ابتدا با مطب تماس بگیریدو
ببینید که وقت انجام چه نوع کاری برای
برادر شما در نظر گرفته شده است.

عبدالله
مهمان
عبدالله

با سلام و تشکر از لطف و وقتتون
حدود ۱۸ ساعت بدون اطلاع قبلی برای تهیه راحتر اولین نمونه آزمایش s/e (x3) و s / c ملین مگنی میلک در حدود یک قاشق و نیم غذاخوری خوردم و پس از اتمام نمونه ها متوجه شدم نباید اینکار رو انجام می دادم.
آیا روی نتیجه آزمایش تاثیر منفی خواهد داشت؟
با تشکر از راهنمایتون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر

با سلام
به آزمایشگاه این مورد را بگویید.
اما معمولا اشکالی در تفسیر ایجاد نمی نماید.

تماس با ما

مطب دکتر بابایی به آدرس جدید منتقل شد: تهران - خیابان گاندی جنوبی - کوچه دهم پلاک 3- طبقه اول