بسیاری از شما عزیزان سوالاتی دارید که مایل هستید یک متخصص پاسخ شما را بدهد. این برگه به شما اختصاص دارد. تا کنون نزدیک به 10.000 نظر در این صفحه ثبت شده است. در این صفحه می توانید پرسش های خود را در زمینه های گوارش ، کبد و … بپرسید و یا از تجربیات دیگران استفاده کنید.

با سپاس از همکاری و همیاری شما

3.7 460 رای ها
رأی دهی به مقاله
guest
15.7K نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها
دینا
دینا
8 ماه قبل

سلام آقای دکتر من ۱۶ سالمه و یک ماهو نیمه که دچار معده درد عصبی شدم طوری که درد به پشت کمرم میزنه و قفسه سینم تر میکشه دو بار به فوق متخصص مراجعه کردم گفتن چیز خاصی نیست مشکل معده عصبی و خوب میشه و قرص های لانزو کلیدینیوم سی کلردیازپوکساید رو بهم دادن ولی هنوز درد دارم و خوب نشدم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید واقعا دارم اذیت میشم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 ماه قبل
Reply to  دینا

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از تنش و اضطراب توصیه میشود، در صورتیکه با درمان دارویی احساس بهبودی نداشتید بررسی مدارک پزشکی توصیه میشود. احتمال دارد که نیاز به تغییرات در رژیم دارویی شما باشد.

جواد محمودزاده
جواد محمودزاده
8 ماه قبل

میشه لطفا جواب سوال من هم بدید😕

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 ماه قبل

با سلام
در خدمت شما هستیم.

جواد محمودزاده
جواد محمودزاده
8 ماه قبل

من با توجه به دستور پزشک، قرص امازول ۴۰ و کلپرمین و دمپریدون رو مصرف می‌کنم. توی بروشور کلپرمین نوشته که نباید همراه با داروهای اسید معده خورده بشه. من امازول رو دوبار در روز مصرف می‌کنم. یکی صبح و یکی هم شب قبل از شام. و کلپرمین هم دوبار در روز. یکیش یه ساعت قبل از ناهار و دومیش رو می‌خوام شب قبل از شام مصرف کنم، ولی داروی امازول رو می‌خورم و باهاش تداخل داره. الان می‌خواستم بدونم که کلپرمین رو دو ساعت بعد از شام مصرف کنم ایرادی نداره با توجه به این که تو بروشور نوشته حتما نیم ساعت الی یک ساعت قبل از غذا باشه؟! یا مثلا بذارم برای غروب؟! و این‌که حتما نیم یا یه ساعت بعد ازمصرف کلپرمین باید غذا بخورم؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 ماه قبل

با سلام
بله همانطور که اشاره فرموديد، مصرف داروی کلپرمین بهتر است که پیش از غذا باشد و تنظیم زمان آن را خود شما بفرمایید.
در صورت فراموشی نیز می‌توانید با تاخیر پس از شام میل فرمایید.

جواد محمودزاده
جواد محمودزاده
8 ماه قبل

بسیار ممنونم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
7 ماه قبل

با سلام
در خدمت شما هستیم.

حبیب اله مهدی پور 80 ساله
حبیب اله مهدی پور 80 ساله
8 ماه قبل
Reply to  دینا

درود بر شما .ضمن تشکر و توضیح بسیار مفید و گذاشتن وقت برای مردم عرض کنم خدمت جنابعالی من امروز 17 بهمن در یکی از کلینیک های تهران اندوسکپی و کولو نوسکپی انجام دادم .برای سمومین مرتبه سئوالم از جنابعالی این است که ممکن است در آینده مثلا تا 5 ساله اینده باز گرفتار پولیپ روده و ورم معده شوم با عنایت باینک 7 سال پیش نیز هردو را انجام داد ه ام.
با تشکر

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 ماه قبل

با سلام
بله امکان بروز پولیپ وجود دارد ، اما نتیجه پاتولوژی پولیپ قبلی بسیار مهم است.
در مورد التهاب معده نیز گاهی ممکن است طولانی مدت نیاز به مصرف داروی آنتی اسید باشد و رعایت نکات تغذیه ای را نیز بفرمایید.

زند
زند
7 ماه قبل

سلام 9سال پیش کیسه صفرا رو با جراحی خارج کردم .1ماه پیش با علائم اومیکرون سرفه ها واخلاط زیاد وگرفتگی صدا در گیر بودم در روزهای پایانی کهرو به بهبود بودم محل جراحی صفرا سوزش دارد وبا کار سرفه صاف کردن صدا بیشتر میشودگاها رنگ مدفوع هم متناقض تیره یا روشن میشود لطفا راهنمایی فرمایید نیاز به ازمایش دارم؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
6 ماه قبل
Reply to  زند

با سلام و تبریک سال نو
با توجه به مطالبی که فرموديد، در صورت باقی ماندن علائم، بله ، معاینه و انجام آزمایشات اولیه خون و مدفوع توصیه میشود.

تدداا
تدداا
6 ماه قبل
Reply to  دینا

کیسه صفرا را بررسی کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
6 ماه قبل
Reply to  تدداا

با سلام و تبریک سال نو
در خدمت شما هستیم.

فرشته
فرشته
4 ماه قبل
Reply to  دینا

پیش دکتر برید اندوسکوپی بفرسته شمارو ده دقیقه آمپول خواب موقت میزنند و در خواب اندسکوپی انجام میدن بدون درد و بعد جوابش میاد احتمال زیاد زخم معده دارید که باعث شده هلیکوباکتر بروی زخم معده حتی جزیی تکثیر پیدا کنه هلیکوباکتر در معده همه وجود داره ولی اگر یه زخم جزیی هم در معده بوجود بیاد این میکروب هلیکوباکتر ب شدات تکثیر پیدا میکنه و دردشکم و بیرون رویی ایجاد میکنه و دل پیچه که باید هم مشکل زخم رو برطرف کنید و هم هلیکوباکتر رو با انتی بیوتیک برطرف کنید اونم با دستور پزشک

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 ماه قبل
Reply to  فرشته

با سلام
گام ابتدایی در طبابت ، معاینه صحیح و دقیق بیمار است و در صورت نیاز و اندیکاسیون ، از روش‌های کمک تشخیصی مثل آزمایشات و رادیولوژی و آندوسکوپی استفاده خواهد شد.

مصطفی
مصطفی
4 ماه قبل
Reply to  دینا

با سلام من یک سال و نیم دارو میخوردم اما درد قفسه سینه ام رفع نمیشد آندوسکوپی هم داشتم . چندین دکتر رفتم اما کلیدینیوم سی را نداده بودند . با خوندن این پست شما و مصرف این قرص در کنار بقیه داروها مشکلم حل شد . خداوند امواتتان را رحمت کند 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿💗💗💗💗💗💗

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 ماه قبل
Reply to  مصطفی

با سلام
پیگیری و معاینه دوره ای نیز پیشنهاد میگردد.
در خدمت شما هستیم.

عارفه
عارفه
3 ماه قبل

امکانش هست که پاسخ من رو هم بدید؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
3 ماه قبل
Reply to  عارفه

با سلام
در خدمت شما هستیم

Shahrzad B
Shahrzad B
4 ماه قبل
Reply to  دینا

شما چیکار کردین خوب شدین ؟؟؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
3 ماه قبل
Reply to  Shahrzad B

با سلام
در خدمت شما هستیم.

عماد
عماد
2 ماه قبل
Reply to  دینا

سلام دکتر خسته نباشید، من مشکل معده ای داشتم رفتم دکتر برام ازمایش نوشته و موقت برای یبوست و مشکلات معدم بهم لاکسی ژل داده و لانزو، حالا دو روزه دندونم ابسه کرده میتواستم بدونم ایا مصرف انتی بیوتیک آموکسی سیلین و مترونیدازول با این داروها مشکل داره؟ بعدم من الان خیلی بهتر از قبل غذا میخورم ولی باز لاغرتر میشم اصلا تاثیری در وزنم نداره ایا دلیلش همین شربته؟ ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
2 ماه قبل
Reply to  عماد

با سلام
با توجه‌ به‌ مطالبی که فرموديد، اشکالی ندارد ، آنتی بیوتیکها میل شود
اما با معده خالی آنتی بیوتیک ها میل نشود.

سارا
سارا
1 ماه قبل
Reply to  دینا

سلام دکتر آیا میتونم قرص نولپازا رو آخر شب بخورم بجای اول صبح ؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل
Reply to  سارا

با سلام
بدلیل نیمه عمر دارو و کنترل اسید در روز توصيه میشود صبح ناشتا میل شود، در شب و هنگام خواب کاهش ترشح اسید وجود دارد.

مهری
مهری
13 روز قبل
Reply to  دینا

سلام خسته نباشید ببخشید میشه جواب بدید برای درمان درد قفسه سینه که از معده درد هست پیش چه دکتری رفتید؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدید.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
12 روز قبل
Reply to  مهری

با سلام
مشورت با متخصص محترم داخلی توصیه می شود.

Myna
Myna
3 روز قبل

سلام آقای دکتر دخترم صبح که برای مدرسه اماده میشه صبحانه نمیخوره لطفا راهنمایی بفرمائید بهترین تغذیه برای رشد و در فصل سرما برای مدرسه مناسب هستش ممنونم جواب بدید با تشکر

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
3 روز قبل
Reply to  Myna

با سلام
بله در موردیکه فرمودید ، مصرف صبحانه و میان وعده در مدرسه بسیار مهم است.
پرهیز از مصرف غذاهای آماده و کنسروی و تند و نوشابه‌های گازدار و مولد غذایی با ارزش کم تغذیه ای یا Junk Food و پرهیز از پرخوری در وعده شام نیز توصیه میشود.
مشاوره با متخصصین محترم گوارش کودکان نیز توصیه میگردد.

سپیده
سپیده
4 روز قبل

میشه لطف کنید سوال من هم جواب بدین

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  سپیده

با سلام
در خدمت شما هستیم.

rasol
rasol
5 روز قبل

سلام آقای دکتر داروهای صبح و شب نولپازا ۲۰ و هر۶ ساعت تتراسکلین ۲۵۰ و هر۶ ساعت بیسموت و هر ۶ ساعت فورازولیدون و هر شب بعد شام منزیم ۸ درصد و اخر شب کلردیاز پوکساید ۵ باهم تداخل دارن ؟ایا و چند دقیقه فاصله بندازم بین مصرف این ها لطفا پاسخ دهید ممنون.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  rasol

با سلام
داروهای آنتی بیوتیکی که فرموديد احتمالا کوتاه مدت تجویز شده اند.
داروی نولپازا را پیش از سایر داروها میل فرمایید و فاصله مصرف داروهای دیگر نیز با یکدیگر حدود ۵دقیقه باشد.

محمد
محمد
5 روز قبل

سلام خسته نباشید حتما جواب سوالم رو بدید ممنون. من مشکل خون در مدفوع ‌‌ومداوم مدفوع آبکی هست آزمایش سونو و خون و مدفوع دادم مشکلی نبود. دکتر میگه برو کلونوسکوپی بده. نکته اینکه من وسواس فکری شدید دارم یعنی هر روز اعداد رو تکرار میکنم یا یک جمله و صد بار در روز مرور میکنم ممکنه مشکل روده و معده من از این وسواس شدید فکری باشه ؟ توصیه میکنید برم پیش روانپزشک ؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  محمد

با سلام
وجود خون در مدفوع و دستگاه گوارش بسیار مهم است و حتما باید پیگیری شود.بررسی دستگاه گوارش به شیوه آندوسکوپی و کولونوسکوپی بسیار به تشخیص کمک می کند.
البته بسیاری از مشکلات گوارشی میتواند ناشی از مشکلات عصبی نیز باشد، پیگیری مسئله وجود خون در دستگاه گوارش نیز باید بررسی گردد.

عاطفه
عاطفه
5 روز قبل

سلام و وقت بخیر
آقای دکتر مادر من 55سال دارن برای چکاپ آزمایش داده بودن که آنریم های کبد خیلی بالا بود و سونوگرافی از کل شکم انجام دادن که سونوگرافی سالم بود و گفتن مشکلی نیست.البته مدت 1.5 هست که قرص فنوفیبرات 200 مصرف میکنن.ایا ممکنه عوارض قرص باشه؟و علت بالا رفتن آنزیم ها چیه؟ایا نیاز به بررسی مجدد هست یا خیر؟
با تشکر

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  عاطفه

با سلام
در موردیکه فرمودید، میزان بالا رفتن آنزیم‌ها و وضعیت بالینی ایشان بسیار مهم است، بله می‌تواند عوارض دارویی یا التهاب کبدی و… باشد
مشاوره با متخصص محترم داخلی توصیه میگردد.

حمید
حمید
5 روز قبل

باسلام من آقای ۳۶ساله هستم حدود۲۰روزپیش عمل لاپاروسکوپی کیسه صفراانجام دادم بعدازعمل روزها مشکل گوارشی خاصی ندارم ولی نیمه شبها وهنگام صبح به شدت ترش میکنم واسهال میشم که واقعا خسته کننده شده واسم آیاطبیعیه یابایدبه دکترمراجعه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  حمید

با سلام
در موردیکه فرمودید پرهیز از مصرف غذاهای آماده و کنسروی و تند و نوشابه‌های گازدار و دخانیات و پرهیز از پرخوری در وعده شام توصیه میشود.
مشاوره با پزشک معالج نیز بسیار توصیه میگردد

حمید
حمید
5 روز قبل

باسلام آقایی ۳۶ساله هستم حدود۲۰روزپیش عمل لاپاروسکوپی کیسه صفراانجام دادم بعدازعمل بنده درروزها مشکل گوارشی خاصی ندارم ولی ازنیمه شب هانزدیک صبح شدیدا ترش میکنم وبعدش اسهال میشم وواقعا خسته کننده شده واسم ممنون میشم نظرتون روبدونم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  حمید

با سلام
در موردیکه فرمودید پرهیز از مصرف غذاهای آماده و کنسروی و تند و نوشابه‌های گازدار و دخانیات و پرهیز از پرخوری در وعده شام توصیه میشود.
مشاوره با پزشک معالج نیز بسیار توصیه میگردد.

سپیده
سپیده
5 روز قبل

باسلام و عرض ادب
دختر ۸ساله دارم که صبح زود که از خواب بیدار میشه واسه مدرسه یا جای دیگر حالت تهوع داره و بالا میاره ومخصوصا صبح ها هر جایی رفتیم درمان نشده یا میگن معده میکروبی هست یا سردی زیاد داره فقط مشکلش صبح ها که از خواب بیدارمیشه خیلی اذیت میشه ممنون میشم جواب بدین

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  سپیده

با سلام
در موردیکه فرمودید ، چند احتمال مطرح است ، اضطراب در کودکان همیشه یک دلیل می‌تواند باشد ،پرهیز از مصرف غذاهای آماده و کنسروی و تند و نوشابه‌های گازدار و مولد غذایی با ارزش کم تغذیه ای یا Junk Food و پرهیز از پرخوری در وعده شام نیز توصیه میشود.
در صورت عدم احساس بهبودی، معاینه و بررسی مدارک پزشکی کودک توصیه میگردد.

مقدم
مقدم
5 روز قبل

سلام من بیماری ۵۰ساله هستم تابستان کلون.سکوپی دادم زخم روده حدود ۲۰سانت داشتم که تا نزدیک مقعد هست درمان با مزالزین۵۰۰بصورت ۶قرص ودو شیاف بعد از دوماه قرص‌ها به ۴ و شیاف یک شب درمیان کاهش یافته الان دوباره دفع بلغم دارم آیا این طبیعیه یا نیاز به بررسی داره

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  مقدم

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، احتمال بیماری های التهابی روده یا IBD مطرح است.
رعایت نکات تغدیه ای و پرهیز از غذاهای تند و پر ادویه و اضطراب و تنش و بخصوص مصرف منظم داروها و انجام آزمایشات و معاینه های دوره ای توصیه میشود. هدف از درمان ، کنترل بیماری و بهبود زخم ها و نبود خون در مدفوع است.
دقت بفرمایید که داروی مزالازین بصورت درسته دفع میشود یا خیر
که اگر بصورت درسته دفع میشود باید از دارویی استفاده فرمایید که جذب گردد.
و در صورتیکه همچنان در مدفوع خون مشاهده می شود، با پزشک معالج مشاوره فرمایید.

بنابراین انجام درمان دارویی مناسب و دقیق و مشاوره های دوره ای با پزشک معالج و آزمایشات و پاراکلینیک دوره ای را بسیار جدی بگیرید.

ساناز کمالی
ساناز کمالی
6 روز قبل

من ده تا از این قرص رو یجا خوردم یعنی دارم میمیرم حالم خوب نیست میشه کمکم کنین

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل

با سلام
نفرمودید از کدام قرص میل فرموديد، اما
حتما ، سریعا به اورژانس نزدیکترین بیمارستان مراجعه شود.

فاطمه
فاطمه
6 روز قبل

سلام و وقت بخیر
متاسفانه من نمیتونم وارد بشم و جواب سوالم رو ببینم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  فاطمه

با سلام
در خدمت شما هستیم.

مهدی
مهدی
8 روز قبل

سلام جناب دکتر
من با علائم درد معده و حالت تهوع و اروغ زدن بعد خوردن غذا به دکتر گوارش مراجعه کردم ایشون به من مترونیدازول ۵۰۰ و بیسموت و امپرازول و ریفاکسیمین ۵۵۰ دادن هر ۸ ساعت ، ۸ روز مصرف کردم ولی فوق العاده دچار تنش عصبی و اضطراب میشدم سره خود مصرف رو قطع کردم الان هنوز یکم حالتای تهوع و غور غور معده دارم پیشنهاد شما چیه که آیا داروهارو ادامه بدم و اینکه جایگزینی هست ک عوارض کمتری داشته باشه داروها
خیلی مضطربم میکنه حتی یکبار حالت پنیک بهم دست داد و قرص زیر زبونی استفاده کردم بنا به تشخیص دکتر عمومی

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
7 روز قبل
Reply to  مهدی

با سلام
با توجه به مواردیکه فرموديد ،نتیجه تست میکروب معده H.Pylori نیز مهم است.
در حال حاضر رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و مصرف غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و دخانیات و اضطراب
و نیز مصرف داروهای تجویز شده و مصرف داروی امپرازول در دو نوبت صبح و شب توصیه میشود.
همچنین در اولین فرصت با پزشک معالج گوارش نیز مشاوره فرمایید.

مهدی
مهدی
7 روز قبل
Reply to  مهدی

ممنون که سریع جواب میدین
تا چند روزه دیگه من داروهارو مصرف کنم؟
و اینکه میتونم هر ۱۲ ساعت آنتی بیتوتیکارو مصرف کنم که یکم کمتر عوارض داشته باشه؟؟؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
6 روز قبل
Reply to  مهدی

با سلام
داروها به میزان تجویز شده میل شود ، داروی مترونیدازول را هر ۸ ساعت یک عدد میل فرمایید. و میزان بهبودی را ارزیابی فرمایی.
در اولین فرصت در صورت عدم احساس بهبودی، با پزشک معالج نیز مشاوره فرمایید.

س.ع
س.ع
8 روز قبل

سلام لطفا سوال من را هم پاسخ بدهید ،ممنونم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  س.ع

با سلام
در خدمت شما هستیم.

Narges
Narges
8 روز قبل

سلام خدا قوت
چن روزی ک کرونا گرفتم ک بدن درد شدید داشتم
الان زده به معدم طوری که هم وقتی غذا میخورم درد میکنه هم وقتی نمیخورم
معذرت میخوام اما هم یوبس ام هم اسهال
یعنی الان میرم توالت یوبس ام
۵ دقیقه دیگه میرم اسهالم

ممنون از پاسخگوییتون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  Narges

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد امکان التهاب معده و روده ها نیز مطرح است ، در حال حاضر مصرف داروها، رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از اضطراب و تنش
و مصرف ماست ،بخصوص ماست پروبیوتیک کمک کننده است.
در صورت عدم احساس بهبودی، حتما معاینه توسط پزشک توصیه میشود.

سارا
سارا
8 روز قبل

سلام آقای دکتر،من 36 سالمه و قسمت چپ زیر دنده دردی دارم که وقتی شروع می شود کل شکمم درد بی اندازه بدی میگیره و اسهال همراه با درد شدید میگیرم و در هفته چندین بار اینطور میشوم،غذا میخورم بلافاصله همین دردی که گفتم شروع میشود و به کل شکمم میزند،بیشتر وقتا از خواب عمیق هم با درد شدید بیدار میشوم،درد به پشت و کمرم هم میزنه،لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر ازشما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  سارا

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، ممکن است، مشکل شما سندروم روده تحریک پذیر یا IBS باشد ، پرهیز از اضطراب و نگرانی و تنش های عصبی بسیار در کنترل بیماری موثر است.
دفع در IBS می‌تواند بصورت یبوست C یا بصورت اسهال D و یا بصورت هر دوحالت Mixed باشد.
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود. در IBS یا سندروم روده تحریک پذیر ،درمانهای دارویی موثری نیز وجود دارد که ممکن است نیاز باشد که در معاینه های دوره ای تغییراتی در رژیم دارویی انجام شود. در صورت عدم احساس بهبودی معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.
مطالعه مقاله سندروم روده تحریک پذیر که در سایت موجود است نیز توصیه میگردد.

زهرا
زهرا
9 روز قبل

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر میخواستم بدونم بیماری سندرم روده تحریک پذیر درمان داره ؟
اگر بله راه درمانش چیه ؟
خیلی ممنون از راهنماییتون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  زهرا

با سلام
بله در مورد سندروم روده تحریک پذیر یا IBS که فرمودید ، پرهیز از اضطراب و نگرانی و تنش های عصبی بسیار در کنترل بیماری موثر است.
دفع در IBS می‌تواند بصورت یبوست C یا بصورت اسهال D و یا بصورت هر دوحالت Mixed باشد.
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود. در IBS یا سندروم روده تحریک پذیر ،درمانهای دارویی موثری نیز وجود دارد که ممکن است نیاز باشد که در معاینه های دوره ای تغییراتی در رژیم دارویی انجام شود. در صورت عدم احساس بهبودی معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.
مطالعه مقاله سندروم روده تحریک پذیر که در سایت موجود است نیز توصیه میگردد.

مرجان
مرجان
9 روز قبل

با سلام
من تقریبا هر شب با خوردن هر چیزی ترش میکنم حتی یک عدد سیب. ترجیح میدم شب ها شام نخورم. در طول روز هم چون ورزش میکنم ، تو انجام برخی حرکات زمینی برگشت غذا درون معده رو دارم
آیا راه حلی وجود داره؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  مرجان

با سلام
در موردی که فرموديد، ابتدا رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و مصرف غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب کمک کننده است.
اما با توجه به ریفلاکس حین ورزش، حتما بررسی بیشتر دستگاه گوارش فوقانی و در صورت نیاز شروع درمان دارویی توصیه میگردد.

س.ع
س.ع
9 روز قبل

سلام و وقت بخیر ،من در هفته ۳۲ بارداری هستم و بخاطر ریفلاکس و مشکلات معده دو هفته نولپازا استفاده کردم و۵ روز قطع کردم و بخاطر برگشت مشکلات دوباره دو روز هست که شروع کردم ،نولپازا ۲۰ ،نفخ معده خیلی اذیتم میکنه آیا باید همون نولپازا را ادامه بدهم یا نه یکروز در میان هم میشه یا هر روز ؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  س.ع

با سلام
در موردیکه فرمودید در هقته های انتهایی بارداری بدلیل بلا رفتن فشار بر روی احشا داخلی امکان ریفلاکس وجود دارد
در این مورد ، رعایت نکات تغذیه ای در بارداری مثل کاهش حجم وعده های غذایی و افزایش دفعات میل کردن غذا، زود دراز نکشیدن پس از صرف غذا، تند تند غذا میل نکردن و پرهیز از نوشابه‌های گازدار کمک کننده است.
مصرف دارو ، حتما با مشاوره با متخصص محترم زنان که تحت نظر ایشان هستید ، توصیه می‌شود.

Mitra.70
Mitra.70
9 روز قبل

سلام آقای دکتر. وقت بخیر. پدر بنده حدود شش ماه پیش جراحی تومور مغزی انجام دادن و دکترشون واسش هر دو ماه یک بار آزمایش خون واسه کبدش نوشت. تا الان که دو بار آزمایش داده میزان alp آزمایشش نرمال بوده. با این حال دست و پا و شکم پدرم ورم داره. ورم شکمش زیاده طوری که از زیر لباس مشخصه. معده درد هم داره که البته قبلا هم داشت. میخواستم بدونم این ورم علامت چیه؟ ممکنه خطرناک باشه؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  Mitra.70

با سلام
مطلبی که فرموديد و تورم اندام ها و شکم ایشان ، حتما معاینه و بررسی های اولیه در مورد ایشان توصیه میگردد.
( بررسی آزمایشات اولیه و کلیه ها ، آلبومین و Total Pr و الکترولیت‌ها، معاینه شکم و بررسی کارکرد روده ها و دفع بیمار)

Mitra.70
Mitra.70
5 روز قبل

خیلی ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
4 روز قبل
Reply to  Mitra.70

با سلام
در خدمت شما هستیم.

Mitra.70
Mitra.70
9 روز قبل

؟

Last edited 9 روز قبل by Mitra.70
دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  Mitra.70

با سلام
در خدمت شما هستیم.

فاطمه
فاطمه
10 روز قبل

من احساس حالت تهوع رو هم خیلی تجربه میکنم مخصوصا اوایل صبح
۲۹ سالمه و ۷ سال هست که ام اس دارم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  فاطمه

با سلام
با توجه به مطلبی که فرموديد امکان دارد که در زمینه اختلالات حرکتی مری یا Esophageal Motility Disorders باشد. کنترل و پرهیز از اضطراب و تنش نیز بسیار کمک کننده است.
در مورد حالت تهوع صبحگاهی نیز بررسی معده و میکروب معده H.Pylori توصیه میگردد.
در ابتدا حتما معاینه توسط متخصصین محترم داخلی توصیه می شود.

فاطمه
فاطمه
10 روز قبل

سلام خدمت دکتر عزیز
من چندین سال هست که موقع بلعیدن غذا در ناحیه گلو(مری) درد زیادی دارم و احساس میکنم غذا گیر میکنه و پایین نمیره و باید آب بخورم تا به بلعیدن کمک بشه، گاها آب خالی هم که میخورم همین درد رو احساس میکنم. رفلاکس رو هم خیلی تجربه میکنم
دکتر در جواب آندوسکوپی گفتن که در ناحیه ابتدایی یک نقطه قرمز دیده میشه و قرصهای آموکسی سیلین و اس امپرازول و لووفلوکساسین دادن.
شبیه شرایط من رو هم یکی از دوستام داشتن دکتر دیگری گفته بود فتق معده دارن.
از شما هم راهنمایی میخواستم
با تشکر

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  فاطمه

با سلام
با توجه به مطلبی که فرموديد امکان دارد که در زمینه اختلالات حرکتی مری یا Esophageal Motility Disorders باشد. کنترل و پرهیز از اضطراب و تنش نیز بسیار کمک کننده است.
در ابتدا حتما معاینه توسط متخصصین محترم داخلی توصیه می شود.

ras
ras
10 روز قبل

سلام آقای دکتر
آقای دکتر من ۲۳ سالمه خیلی معدم درد اذیت میکنه جوری که ورم میکنه فشار میاره به دنده هام ترش میکنه گاهی سوزش داره وقتی اروغ میزنم درد میکنه سر معدم هر سه یا چهار روز یبار هم دفع دارم البته اونم بسختی سابقه بیماری سلیاک هم دارم از خوردن گلوتن پرهیز میکنم ولی معدم هیج خوب نمیشه رود هامم هم اذیت میکنن بعضی وقتا توی دفعم خون دیده میشه خیلی کم،دلیل این ورم معده از چه چیزی میتونه باشه؟ بعضی وقتا بعد خوردن غذا تنگی نفس هم میگیرم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  ras

با سلام
در موردی که فرموديد، ابتدا رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و مصرف غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و بخصوص اضطراب کمک کننده است.
اما با توجه به بیماری سلیاک و وجود خون در مدفوع حتما بررسی بیشتر دستگاه گوارش و در صورت نیاز شروع درمان دارویی متناسب توصیه میگردد.

مهدی
مهدی
11 روز قبل

سلام‌ازمقعدخون‌می‌بینم‌‌الان‌ازچربی‌دوری‌کردم‌یه‌هفته‌خون‌ندیدم‌الان‌امروز‌خون‌دیدم‌دفعات‌دستشوی‌بیشترشد‌خون‌می‌بینم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  مهدی

با سلام
در موردی که فرموديد و خونریزی ناحیه آنال ، در ابتدا حتما معاینه ناحیه توسط پزشک توصیه میشود. تا مشکلات کانال آنال مثل هموروئید و فیشر و وجود زخم و… ابتدا بررسی گردد.

مهدی
مهدی
11 روز قبل

سلام‌من‌ازمقعد‌خونریزی‌دارم‌یه‌هفته‌غذا‌چرب‌دوری‌کردم‌خوب‌شدالان‌بعدازچندروزخون‌دیدم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
8 روز قبل
Reply to  مهدی

با سلام
در موردی که فرموديد و خونریزی ناحیه آنال ، در ابتدا حتما معاینه ناحیه توسط پزشک توصیه میشود. تا مشکلات کانال آنال مثل هموروئید و فیشر و وجود زخم و… ابتدا بررسی گردد.

زهرا
زهرا
11 روز قبل

سلام آقای دکترمن۴۲سالمه الان حدود۳ماهی هست من دردقفسه سینه بااروغ زیاددارم بالای شکمم هم درددارم ب دکترمراجعه کردم بعدازاندوسکوپی گفتن مشکلی درمعده ام وجودندارد همه دردها مربوط ب اعصابم هست قرص اعصاب باقرص اس امپرازول دادن ولی هنوزخوب نشدم درضمن اجابت مزاجم هم مثل قبل نیست بایدهرروزکلی مایعات مصرف کنم تاروده هام کارکنه ب نظرشمابیماری من چیه ایاواقعامربوطب اعصاب هست ممنون میشم راهنماییم کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
10 روز قبل
Reply to  زهرا

با سلام
تحریک سیستم عصبی می‌تواند باعث ترشح بیشتر اسید معده و ریفلاکس و … شود.
امکان سندروم روده تحریک پذیر یا IBS نیز وجود دارد، در صورتیکه به درمانهای انجام شده، احساس بهبودی ندارید، معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میگردد.

محمد
محمد
11 روز قبل

با سلام ،دکتر من ۴۰ سالهمه ،،من چند وقته ،که ابتدا گاهی اوقات که لقمه رو قورت میدادم وسط جناق سینم گیر میکرد،و باید اب میخوردم تا بره پایین ،حالا چند وقته که میبینم وسط جناق سینم گاهی اوقات درد میگیره و بعد پخش میشه تو قفسه سینه ،ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
10 روز قبل
Reply to  محمد

با سلام
در مورد مطلبی که فرموديد امکان دارد که در زمینه اختلالات حرکتی مری یا Esophageal Motility Disorders باشد. کنترل و پرهیز از اضطراب و تنش نیز توصیه میگردد.
در ابتدا حتما معاینه توسط متخصصین محترم داخلی توصیه می شود.

زهرا
زهرا
12 روز قبل

سلام آقای دکتر
من از صبح تاحالا دل درد دارم و هیچ چیزی هم از بدنم خارج نمیشه که بهتر شم. قرص نعنا و عرق نعنا نعنا فاموتیدین هم خوردم ولی تاثیر نکرد.
چکار کنم؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
12 روز قبل
Reply to  زهرا

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد احتمال التهاب معده وجود دارد،
استراحت دستگاه گوارش و فقط مصرف مایعات گرم توصیه میشود
در صورت عدم احساس بهبودی، حتما توسط پزشک ویزیت شوید.

سارا
سارا
12 روز قبل

سلام آقای دکتر وقت شما بخیر ببخشید من از ۱۰ تیر به مدت تقریبا دو سه ماهی میشه تغییر در اجابت مزاجم بشکل شل و گاها اسهالی شدم و درد خفیف و گهگاهی(مدام نیست) هم در سمت پایین چپ شکمم داشتم که گاهی به پهلو و کلیه هم میزد و قبل از این دوره و طی آن دچار استرس های زیادی بودم و هستم و مدفوعم جوریه که امروز شله و فردا خوبه و شکل داره یا نرمه دوباره پسفردا شله دوباره روز بعدش اوکیه انگار روده هام دو قطبی شدن و هفته ای یکبار هم به اسهال آبکی دچار میشدم و به دکتر مراجعه کردن و برام قرص کلسی کر (عصر یک عدد) و قرص اعصاب ترانکوپین ۲۵(هر ۱۲ ساعت نصف قرص) و گفتن دارو هارو مصرف کنم و بعد سه هفته مجدد مراجعه کنم و الان بعد این سه هفته من احساس بهبودی تا حدود ۷۰ درصد دارم ینی اجابت مزاجم از روزی ۲ بار شده فقط یکبار صبح ها ولی مشکل اینجاست که همون یکبار صبح ها هم بازم شله فقط تفاوتی که با گذشته داره اینه که گلاب به روتون با تکه های مدفوع مخلوطه(متناقض) و حتی تا سه چهار روز اول بعد از مصرف قرصهام انگار روده هام رفته باشن تو شوک اصلا کار نمیکردن و اینکه اون اسهال های آبکی هفته ای یکبار هم قطع شدن بهرحال تغییر چشمگیری رو دیدم ولی کاملا خوب نشدم و درد خفیف پایین و چپ شکمم هنوز خوب نشده. بنظر شما من مشکل جدی ای دارم آقای دکتر خیلی ممنون.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
12 روز قبل
Reply to  سارا

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، امکان سندروم روده تحریک پذیر یا IBS مطرح است، پرهیز از اضطراب و نگرانی و تنش های عصبی بسیار در کنترل بیماری موثر است.
دفع در IBS می‌تواند بصورت یبوست C یا بصورت اسهال D و یا بصورت هر دوحالت Mixed باشد.
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود. در IBS یا سندروم روده تحریک پذیر ،درمانهای دارویی موثری نیز وجود دارد که ممکن است نیاز باشد که در معاینه های دوره ای تغییراتی در رژیم دارویی انجام شود. در صورت عدم احساس بهبودی معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.
مطالعه مقاله سندروم روده تحریک پذیر که در سایت موجود است نیز توصیه میگردد

سمانه
سمانه
12 روز قبل

سلام آقای دکتر دختر من از سن سه سالگی دچار یبوست شدبردیمش دکتر بهش پودر پیدرولاکس داد روزی یک قاشق غذاخوری ناشتا.بعد یکسال هرصبح نصف قاشق مرباخوری بهش میدم الان ۷سالشه. اگه دوروز بهش ندم مدفوعش سفت میشه. دکتر نوار روده گرفت که خداروشکر تنبلی روده نداشت .میخاستم بپرسم باید بررسی های بیشتری انجام بشه واینکه پودر طولانی مدت براش ضرری نداره

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
12 روز قبل
Reply to  سمانه

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، مصرف دارو طولانی مدت برای اطفال توصیه نمی‌شود.
در ابتدا معاینه و بررسی مدارک پزشکی ایشان توصیه میشود.

صنم
صنم
13 روز قبل

ببخشید فک میکنم کاملتر توضیح بدم بهتره
خانواده همسرم همه مشکل معده دارند
همیشه اندوسکوپیش سالم هستش بهش میگن اسید معدت زیاده
اخرین بار داروی زخم دادند گفتند یه خورده قرمزی والتهاب دارید
بیوپسی که اخرین بار فرستادیم ازمایشگاه دکتر بررسی دئودنوم نوشته بود
بعد یک ما نتیجه اومد
دکترش میگه مشکوک به ادنوکارسنیوم هستش
وباید تکرار اندوسکوپی وکلونوسکوپی بشه
ولی کلی ازمایش وسونو گرافی هم گرفت همه سالم هستند
وخود اندوسکوپی هم سالمه حتی میکروب معده هم نداشتن
نظر شما چی هست
لطفا راهنماییم کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  صنم

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، در صورتیکه نتیجه پاتولوژی ایشان آدنوکارسینوم نوشته شده است، پیگیری فوری حتما توصیه میشود.
بدخیمی ها در ابتدا یک کانون کوچک هستند و در صورت تشخیص به موقع، شانس بهبودی زیادی بیمار دارد، بنابراین نباید منتظر درگیری شدید بافت‌ها در زمان بدخیمی باشیم .

صنم
صنم
13 روز قبل

سلام اقای دکتر وقت بخیر
همسرم مشکل معده داشتند
متخصص اندوسکوپی کردند
ازمایش ادار ،خون،مدفوع انجام شد سونو انجام شد سی تی اسکن انجام شد
همه سالم هستند ولی نمونه ای که معده گرفتند ادنوکارسنیوم نوشته
مگه امکان داره همه چی سالم باشه ولی دوازدهه سرطان داشته باشه؟ لطفا راهنماییم کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  صنم

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، در صورتیکه نتیجه پاتولوژی ایشان آدنوکارسینوم نوشته شده است، پیگیری فوری حتما توصیه میشود.
بدخیمی ها در ابتدا یک کانون کوچک هستند و در صورت تشخیص به موقع، شانس بهبودی زیادی بیمار دارد، بنابراین نباید منتظر درگیری شدید بافت‌ها در زمان بدخیمی باشیم .

فاطمه
فاطمه
14 روز قبل

سلام آقای دکتر ورم روده دارم رفتم دکتر بهم مزالازین ۵۰۰ دادن ولی ببخشید قرص درسته دفع میشه چکار باید انجام بدم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
12 روز قبل
Reply to  فاطمه

با سلام
در صورتیکه داروی مزالازین درسته دفع میشود ، داروی ساخت شرکت دیگری را میل بفرمایید.

امیرحسین
امیرحسین
14 روز قبل

سلام، پسرم 6سال تمام هست، معدش عفونی شده، استفراغ شدید داره، می‌تونه قرص کلیندیوم سی بخوره؟ هر چند ساعت؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل

با سلام
با مطلبی که فرموديد ، داروی کلیدینیوم سی جهت کودک توصیه نمی‌شود.
حتما معاینه توسط پزشک جهت درمان کودک توصیه میشود.

رویا
رویا
14 روز قبل

سلام من مدتیه ک معده درد شدید همراه با خالت تهوع و اسهال دارم به متخصص گوارش مراجعه کردم و گفت معده اسید زیاد ترشح میکنه با مصرف قرص موقت خوب شد آما الان یک هفته بلز حالت تهوع شدید میگرم علت چیه

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  رویا

با سلام
با توجه به‌ مطالبی که فرموديد، در ابتدا رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب و مصرف داروها توصیه میشود. در صورت عدم احساس بهبودی معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.

لیلا سلمانی
لیلا سلمانی
14 روز قبل

با سلام و عرض ادب، مادر بنده با ٧٢ سال سن، در طول درمان پوکی استخوان با سینوپار افزایش نسبی ALP و افزایش گاما جی تی تا٨٠داشتند، که بعد از قطع دارو ، این دو آنزیم نرمال شدند، اما با تغییر دارو به پرولیا، ALP نرمال ولی گاماجی تی به ٩٠ افزایش پیدا کرده، دو آنزیم ALT ,AST در مصرف هردو دارو نرمال بودند. کبد چرب گرید ٢ هستند، تحت درمان داروهای والساکور، ناتربلبکس، نیتروکانتین، آتورواستاتین و پروپرانولول و لوارازپام و ASA و کلسیم هستند لطفا راهنمایی بفرمایید داروی پوکی استخوان رو ادامه دهیم یا خبر؟
سپاسگزارم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، بالا رفتن Alkp و GGT بسیار مهم است ،
معاینه بیمار توسط متخصص محترم داخلی و بررسی سونوگرافیک کبد و مجاری صفراوی و کیسه صفرا و پانکراس و چک مجدد آزمایشات و نتیجه بیلی روبین در ابتدا توصیه میگردد.

سایرن
سایرن
14 روز قبل

و آقای دکتر آیا مخاط زرد رنگ چسبیده به مدفوع علایم روده تحریک پذیر است؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  سایرن

با سلام
بله و البته می‌تواند نشانه التهاب در دستگاه گوارش باشد.

سایرن
سایرن
14 روز قبل

سلام آقای دکتر و عرض ادب، دکتر من ۲۰ سالمه و چندسالی هست که درگیر IBS هستم و اخیرا دوروزی هستش که وقتی بدنش کشیده میشه سمت راست کنار نافم تیر میکشه تو حالت عادی هیچ دردی نداره فقط وقتی فشار بیاد درد میگیره، اشتهامم خوبه تهوع هم ندارم خیلی ترسیدم اگه جواب بدین ممنون میشم.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
12 روز قبل
Reply to  سایرن

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، بررسی کبد و مجاری صفراوی و کیسه صفرا نیز توصیه میشود.
در مورد سندروم روده تحریک پذیر یا IBS ، پرهیز از اضطراب و نگرانی و تنش های عصبی بسیار در کنترل بیماری موثر است.
دفع در IBS می‌تواند بصورت یبوست C یا بصورت اسهال D و یا بصورت هر دوحالت Mixed باشد.
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود. در IBS یا سندروم روده تحریک پذیر ،درمانهای دارویی موثری نیز وجود دارد که ممکن است نیاز باشد که در معاینه های دوره ای تغییراتی در رژیم دارویی انجام شود. در صورت عدم احساس بهبودی معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.
مطالعه مقاله سندروم روده تحریک پذیر که در سایت موجود است نیز توصیه میگردد

حجت
حجت
15 روز قبل

سلام من دوساله که دل پیچه واسهال شدم آزمایش خون ومدفوع هم دادم سالم بودبعدفهمیدم سندروم روده تحریک دارم اله آن یکماه است که این داروهارامصرف میکنم خوب کپسول اموزل۴۰ وکپسول مب اکتو وکپسول رگفلوراینها خوبه سوال؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  حجت

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، بله امکان سندروم روده تحریک پذیر یا IBS مطرح است، پرهیز از اضطراب و نگرانی و تنش های عصبی بسیار در کنترل بیماری موثر است.
دفع در IBS می‌تواند بصورت یبوست C یا بصورت اسهال D و یا بصورت هر دوحالت Mixed باشد.
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود. در IBS یا سندروم روده تحریک پذیر ،درمانهای دارویی موثری نیز وجود دارد که ممکن است نیاز باشد که در معاینه های دوره ای تغییراتی در رژیم دارویی انجام شود. در صورت عدم احساس بهبودی معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.
مطالعه مقاله سندروم روده تحریک پذیر که در سایت موجود است نیز توصیه میگردد

رقیه
رقیه
15 روز قبل

سلام خدمت آقای دکتر چندساله که طرف چپ شکمم زیر سینه چپ سوز و درد داره قبلا چندروز قبل از پریودی بود از سال۹۹ که عمل صفرا داشتم دچار درد بیشتر و بواسیر شدم چندماهیه که مدام درد دارم فقط ۳-۴ روز اول پریودی بهترم کیست تخمدان راست و آندومتریوز هم دارم و بهمن ۱۴۰۰ در سونو گفتن ورم اثنی عشر دارم لطفا راهنماییم کنید

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  رقیه

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و مصرف غذاهای تند و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود.
و با توجه به‌ احساس درد چند ساله که فرموديد، حتما معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.

هادی
هادی
15 روز قبل

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز. من 46 سالمه چند سالیه به ناراحتی گوارش مبتلا هستم طی این مدت 2 بار آندوسکپی انجام دادم که یک بار سال 94 بوده که دکتر جواب آندوسکپی و پاتولوژی را مورد خاصی ندوسته و با داروی رانیتیدین بهتر شدم تا سال 1400 دوباره درد معده اذیتم میکرد که باز آنوسکپی و کولون انجام دادم که در جواب دکتر بهم گفت خراش های کوچکی رو دیواره معده شما هست ولی کولون و پاتولوژی مشکلی نداشت و فقط بهم کلیدینیوم سی و فاموتیدین داد این مدت هر موقع این داروها رو میخورم خوبم ولی با قطع داروها اذیت میشم لطفا بفرمایید من چیکار باید بکنم .آیا امکان وجود پولیپ یا بوجود آمدن ان هست؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  هادی

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد و انجام ۲ بار آندوسکوپی و احساس بهبودی با مصرف داروها ، رعایت نکات تغذیه ای و ادامه درمان دارویی
و تحت نظر پزشک معالج بودن توصیه میگردد.

مریم
مریم
16 روز قبل

سلام اقای دکتر ببخشید ۲۲ سالمه من اسید معده دارم و اروغ میزنم و دست چپم درد میکنه و همش میاد تو گلوم و میره و سمت چپ قفسه سینمم درد میکنع علت چیه؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  مریم

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد،امکان ریفلاکس و التهاب معده وجود دارد ،
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود.
در صورت عدم احساس بهبودی معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما توسط متخصص محترم داخلی توصیه میشود.

جواد سلیمی
جواد سلیمی
16 روز قبل

با سلام بعد از کولونوسکوپی دکتر تشخیص داد به دلیل التهاب روده خونریزی دارید بعد از سه ماه مصرف قرص از جمله مزالازین همچنان خون میبینم باید چکار کنم قرصهای دیگه بودزوناید و نورتریپتیلین داده

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، در مورد بیماری های التهابی روده یا IBD رعایت نکات تغدیه ای و پرهیز از غذاهای تند و پر ادویه و اضطراب و تنش و بخصوص مصرف منظم داروها و انجام آزمایشات و معاینه های دوره ای توصیه میشود. هدف از درمان ، کنترل بیماری و بهبود زخم ها و نبود خون در مدفوع است.
دقت بفرمایید که داروی مزالازین بصورت درسته دفع میشود یا خیر
که اگر بصورت درسته دفع میشود باید از دارویی استفاده فرمایید که جذب گردد.
و در صورتیکه همچنان در مدفوع خون مشاهده می شود، با پزشک معالج مشاوره فرمایید.

بنابراین انجام درمان دارویی مناسب و دقیق و مشاوره های دوره ای با پزشک معالج و آزمایشات و پاراکلینیک دوره ای را بسیار جدی بگیرید.

Mona
Mona
17 روز قبل

باسلام وقت بخیر
ببخشید سوالی از شما داشتم آیا در فردی که مشکوک به سلیاک هست ممکن آمیلاز بالا بره یا بالا رفتن آمیلاز مربوط به مشکلی دیگر است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  Mona

با سلام
بله، اما میزان آمیلاز بالا رفته مهم است و همینطور علائم بالینی بیمار
معاینه توسط پزشک و بررسی غدد ضمیمه دستگاه گوارش نیز توصیه میگردد.

فاطمه حمیدی
فاطمه حمیدی
17 روز قبل

سلام اقای دکتر من ۸ روز پیش کیسه صفرا را بخاطر کلوسیستیس مزمن عمل کردم حال هم به واسطه عمل و هم مصرف انتی بیوتیک ( مترونیدازول و سیپروفلوکساسین )معده درد دارم می تونم از کپسول نعناع سوپرمینتباریج استفاده کنم ضمنا صبح ناشتا هم کپسول امپرازول می خورم تو راهنمای کپسول نعناع نوشته برای بیماران کوله سیستیک مصرف نشه

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد،امکان التهاب معده وجود دارد ،
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و غذاهای تند و کنسروی و پر ادویه و نوشابه‌های گازدار و اضطراب توصیه میشود.
در حال حاضر که کیسه صفرا شما خارج شده است ، می‌توانید از قرص نعنا استفاده فرمایید اما ، این قرص تاثیری برای مشکل فعلی شما ندارد.
در صورت عدم احساس بهبودی، با پزشک معالج مشاوره فرمایید.

elmira
elmira
17 روز قبل

سلام دکتر من در باره ca19سوال داشتم سال ۲۰۱۷ رفتم ازمایش دادم حدود ۶۰بود دو بار ام ار کردم کلی سونو گرافی و اندوسکپی و کولونسکپی و حای سیتولوژی همه مشکلی نبود فقط هر سه ماه ازمایش تکرار کردم که اخرین بارش ۲۰۱۹بود که ۷۰در اومد دیگه پیگیری نکردم تا دیروز گفتم ببینم اومده پایین. رفتم ازمایش ۹۳نشون داد و دکتر گفت باید بری پت اسکن خیلی بهم ریختم و میترسم الرژی بهم بده چون به سی تی الرژی دارم و ملا الرژی دارم من سوالم لینه پنج سال شده این موضوع اگر کنسر باشه یعنی تو این حد میمونه من مشکل معده و ریفلاکس و دیابت و اریتمی و گاز معده شدید دارم کیست کلیه دارم یبار ایران دکتر گفت دیورتیکول داری ایا کیست کلیه میتونه ca19بالا نشون بده خیلی داغونم تو کشور غریب

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  elmira

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، تومور مارکر CA 19-9 مربوط به بدخیمی های پانکراس است و با کیست کلیه مرتبط نمی باشد.

در مورد بررسی پانکراس نیز ، انجام سونوگرافی و آزمایشات کبدی و لیپاز و آمیلاز کمک کننده است و سپس سی تی اسکن پانکراس با تزریق و کاتهای ظریف
در مورد حساسیت به کنتراست نیز نگران نباشید، با سرویس رادیولوژی این مطلب را هماهنگ فرمایید.
تجویز PET scan با توجه به هزینه آن و اینکه ابتدا پاراکلینکهای بالا انجام شود و در صورت نیاز در مرحله آخر شاید به تشخیص کمک کند.

هادی
هادی
17 روز قبل

سلام خدمت شما . من 46 سالمه چند سالیه ناراحتی معده بصورت اینکه ورم معده داشته باشم احساس میکنم در طی این چند سال 2 بار آندوسکپی و کولون انجام دادم اولین بار دکتر گفت معده و روده شما مشکلی ندارد ولی دومین بار که 1400 بود دکتر گفت مشکل روده ندارید ولی معده شما خراش های ریز دارد و پاتولوژی مشکلی نداشت من طی این مدت دارم کلیدینیوم سی را روزی 3 بار و فاموتیدین 40 رو روزی 2 بار میخورم ولی درد معده بعد از خوردن قرص ها کم میشه ولی باز درد میگیره به نظر شما باز باید آندوسکپی انجام بدم یا داروها رو ادامه بدم . امکان تولید پولیپ هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممون از وقتی که برام گذاشتین.

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
11 روز قبل
Reply to  هادی

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد و انجام ۲ بار آندوسکوپی و احساس بهبودی با مصرف داروها ،
خیر در حال حاضر نیازی به انجام آندوسکوپی نیست، و تابحال نیز که پولیپ مشاهده نشده است،
رعایت نکات تغذیه ای و ادامه درمان دارویی
و تحت نظر پزشک معالج بودن توصیه میگردد.

1 137 138 139