بسیاری از شما عزیزان سوالاتی دارید که مایل هستید یک متخصص پاسخ شما را بدهد. این برگه به شما اختصاص دارد. تا کنون نزدیک به 10.000 نظر در این صفحه ثبت شده است. در این صفحه می توانید پرسش های خود را در زمینه های گوارش ، کبد و … بپرسید و یا از تجربیات دیگران استفاده کنید.

با سپاس از همکاری و همیاری شما

3.6 135 رای ها
رأی دهی به مقاله
guest
10.9K نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها
Fatemeh
Fatemeh
18 روز قبل

سلام خسته نباشید
مدت زیادی هست که گاهی اوقات زیر دنده ی چپم درد میگیره و با دراز کشیدن کمی بهتر میشه به نظر شما علتش چی میتونه باشه
ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
16 روز قبل
Reply to  Fatemeh

با سلام
علل متفاوتی می‌تواند عامل آن باشد
معاینه توسط پزشک در ابتدا توصیه میشود.

امبد
امبد
1 ماه قبل

سلام خوبین من چند بار آزمایش دادم میکروب معده نشون میده ولی معده درد ندارم شکر خدا چندتا دکتر رفتم گفتن میکروب اکترا هست
اون مشکل ساز نمیشه؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  امبد

با سلام
در صورتیکه میکروب معده تایید شده باشد، درمان دارویی آن توصیه میگردد.

حسین
حسین
1 ماه قبل

سلام وقت بخیر
من 20 سال دارم و از کودکی مشکل رفلاکس معده داشتم و هرچی هم دارو میخورم فقط در همان روز اثر میکند و بعد دوباره اسید معده دارم رفتم پیش دکتر، آندوسکوپی نوشت و گفت که ترشح اسیدمعده و صفراتون زیاد است اینم عکسش هست میخواستم ببینم چی نوشته.
با تشکر.

20210517_225447_copy_750x1001.jpg
دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  حسین

با سلام
در آندوسکوپی ارسالی ، ریفلاکس یا بازگشت اسید معده به مری و فتق هیاتال مشاهده شده است.
درمان دارویی و رعایت نکات تغذیه ای توصیه میشود.

Ashkan
Ashkan
1 ماه قبل

سلام
وقت بخیر
آقای دکتر آیا عصبی بودن و استرس داشتن باعث درد یا گرفتگی یک طرفه گلو سمت راست تا جلو گردن شونه و پشت سمت راست میشود؟
باسپاس

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  Ashkan

با سلام
بله میتواند از تظاهرات آن باشد، اما معاینه و بررسی توسط پزشک توصیه میشود.

Asn
Asn
1 ماه قبل

سلام
وقت بخیر
آقای دکتر آیا رفلاکس معده باعث درد یا گرفتگی یک طرفه گلو سمت راست تا جلو گردن شونه و پشت سمت راست میشود؟
باسپاس

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  Asn

با سلام
بله میتواند از تظاهرات آن باشد، اما معاینه و بررسی توسط پزشک توصیه میشود.

فامیلی
فامیلی
1 ماه قبل

سلام وقت شما بخیر.سال 96لاپارسکوپی مری انجام داده ام مدتیه از ناحیه معده و مری احساس درد شدید گاهی همراه با تهوع دارم.که با تصویر برداری رنگی معلوم شد دهانه مری گاه گاه بسته می شودو اکثر مواقع تخلیه مدفوع قابل تحمل نیست. لطفا راهنمایی فرمایید که مشکل چیه؟و اندوسکوپی با توجه به جراحی مری مشکل ساز می باشد یاخیر؟ با تشکر

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  فامیلی

با سلام
خیر آندوسکوپی در صورت نیاز شما ، مشکلی ندارد.
اما ابتدا معابنه و بررسی مدارک پزشکی شما توصیه میشود.

مهدی
مهدی
1 ماه قبل

سلام وقت بخیر
من از تابستون به خاطر اینکه کرونا باشگاه هارو تعطیل کرد خیلی اعصابم خورد شد و تقریبا از مهر هنگام آروغ زدن بالای معده ام ینی داخل مری کمی احساس سوزش میکنم.
من ۱۶ سال دارم و بعضی اوقات هنگام آروغ زدن اسید میاد تو مری حدود ۷ هشت ثانیه بعد میره پایین بعضی روز ها هم اصلا اینطور نمیشم
من فقط آروغ زدنی اینطور می شوم و خیلی زود این احساس بر طرف میشه
میخواستم بپرسم به خاطر اون اعصاب خوردگی تابستون میتونه باشه آخه خیلی میترسم و ناراحتم😔😔
و این که ماه رمضون روزه گرفتم و اصلا هیچ علائمی نداشتم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  مهدی

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد به نظر میرسد که شما دچار ریفلاکس یا بازگشت اسید معده باشید.
رعایت نکات تغذیه ای و پرهیز از پرخوری و اضطراب توصیه میشود.
در صورت عدم احساس بهبودی، بررسی بیشتر علت ریفلاکس توصیه میشود.

Asn
Asn
1 ماه قبل

درود

وقت بخیر

آقای دکتر کولیت عصبی منجر به فشار یا درد گلو وسوزش ادرار میشود؟

جواب آزمایش تیروئید بنده نرمال است؟ ۳۰ ساله هستم.

13_5:T3:9.89 Reference

190_80: T4:126 Reference

5.5_0.35 :TSH:0.99 Reference

Anti Tpo:3.1 Reference negative:30

باسپاس

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  Asn

با سلام
بله ، اما معاینه و بررسی بیشتر در صورت عدم احساس بهبودی توصیه میگردد.

اجمندزاده
اجمندزاده
1 ماه قبل

سلام ، وقت بخیر!مادرم ۶۰ ساله هستن،حدودا سه سال پیش بین دو کتف خصوصا شانه ی راستش درد میکرد دکتر آندوسکپی انجام دادن واسش گفتن مشکلی نداره فقط چیزهای تند و ترش و فلفلی نباید بخوره و قرص کلسیم و ویتانین هم براش نوشت ، کلسیم ها به معدش سازگار نبود واسه همین نتونست استفاده کنه ازشون ولی دردش کمتر شد، الآن بازم همونجاش یه کم درد داره،خداروشکر چکاپ و آزمایش و سونو هم داده هیچ بیماری زمینه ای نداره و هیچ قرصی هم استفاده نمیکنه،حالا نظر شما چیه ؟باتشکر از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل

با سلام
در صورت معاینه بیمار نرمال بودن بررسی، سونوگرافی کبد و کیسه صفرا و مجاری صفراوی
نیز توصیه میشود.

حسین
حسین
1 ماه قبل

باسلام خدمت شما
بعلت مثبت بودن آزمایش مدفوع h.pilory دو مرحله ۱۴ روزه آنتی بیوتیک مصرف شده مرحله اول آموکسی سیلین،کلاریترومایسین،مترانیدازول،نولپازا و مرحله دوم آموکسی سلین،تاوانکس،بیسموت،نولپازا استفاده شده و در آزمایش مدفوع جدید بعد از ۲سال و نیم مجددا نتیجه هلیکوباکتری مثبت می باشد و گویابه آنتی بیوتیک مقاوم شده آیادرمانی برای ریشه کنی آن وجود دارد و مجددا باید آنتی بیوتیک تجویز شود.
با تشکر وسپاس از راهنمایی شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  حسین

با سلام
بله ، درمانهای دارویی متفاوت در صورت مقاومت به درمان وجود دارد.

Fatemeh
Fatemeh
1 ماه قبل

سلام
علت حالت تهوع بعد نوشیدن آب چیه؟
ممنون

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  Fatemeh

با سلام
مطلبی که فرموديد می تواند شایع باشد، در افراد با معده حساس یا التهاب معده ، نوشیدن آب سرد یا داغ با معده خالی می‌تواند اذیت کننده باشد. رعایت نکات تغذیه ای توصیه میشود.
در صورت عدم احساس بهبودی بررسی بیشتر دستگاه گوارش توصیه می شود.

نوری
نوری
1 ماه قبل

سلام آقای دکتر خستە نباشید خانم 22سالە مجرد
هستم زخم معدە دارم بعد از آندوسکوپی زخم معدە دچار ترشحات سینە و بی حسی دست بعضی وقتا میشم میشە راهنماییم کن ایا ممکنە بخاطر مصرف قرص باشە

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  نوری

با سلام
معاینه و اخذ شرح حال دقیق و داروهای مصرفی توصیه میشود.

شاکر
شاکر
1 ماه قبل

سلام جناب دکتر بابایی وقتتون بخیر
من بارها سعی کردم نوبت بگیرم تا حظوری خدمتتون برسم اما نشد و نوبت نرسید به من.
همسرم حالشون خوب نیست ۳ سال پیش حدودا صفراشونو درآوردن ،قبلا هم مشکل گوارشی داشتن و حالشون بدتر شد،همش اسهال همش دل درد،آندوسکوپی کردن آزمایش های مختلف هیچی نشون نمیده خسته شدیم ازین دکتر به اون دکتر
صبحا هم که از خواب بیدار میشن زیر نافشون رو که ماساژ میدیم یه چیزهایی شبیه به حباب مانند تکون میخوره و صدا میده و کمی احساس درد میکنن
نمیدونیم چی کار کنیم کاش یه نوبت میدادید سال هاست اذیت همسرم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  شاکر

با سلام
با مطب با سرکار خانم امینی صحبت کنید و بفرمایید که از طریق سایت معرفی شده اید.

ارجمندزاده
ارجمندزاده
1 ماه قبل

سلام ، وقت بخیر!مادرم ۶۰ ساله هستن،حدودا سه سال پیش بین دو کتف خصوصا شانه ی راستش درد میکرد دکتر آندوسکپی انجام دادن واسش گفتن مشکلی نداره فقط چیزهای تند و ترش و فلفلی نباید بخوره و قرص کلسیم و ویتانین هم براش نوشت ، کلسیم ها به معدش سازگار نبود واسه همین نتونست استفاده کنه ازشون ولی دردش کمتر شد، الآن بازم همونجاش یه کم درد داره،خداروشکر چکاپ و آزمایش و سونو هم داده هیچ بیماری زمینه ای نداره و هیچ قرصی هم استفاده نمیکنه،حالا نظر شما چیه ؟باتشکر از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل

با سلام
در صورت معاینه بیمار نرمال بودن بررسی، سونوگرافی کبد و کیسه صفرا و مجاری صفراوی
نیز توصیه میشود.

سمیرا
سمیرا
1 ماه قبل

با سلام
آقای دکتر من بعلت عفونت ریه به متخصص مراجعه کردم و برای من قرص نیزوپرد ۵ نوشته بودند بعد از خوردن سه عدد از این قرص چند روزیه دچار رفلاکس شدم سوزش گلو و گرفتگی صدا و حالت تهوع دارم مصرف قرص را قطع کردم ولی رفلاکس هستم برای درمان باید چکار کنم ممکنه از عوارض دارو باشه

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل
Reply to  سمیرا

با سلام
توصیه به رعایت نکات تغذیه ای و مصرف آنتی اسید کوتاه مدت میشود، در صورت عدم احساس بهبودی، بررسی بیشتر توصیه میشود.

ارجمندزاده
ارجمندزاده
1 ماه قبل

سلام ، وقت بخیر! مادرم حدودا سه سال پیش بین دو کتف خصوصا شانه ی راستش درد میکرد ،دکتر آندوسکپی انجام دادن واسش،گفتن مشکلی نداره ولی چیزهای تند و ترش و فلفلی نباید بخوره و قرص کلسیم و ویتامین هم براش نوشت، کلسیم ها به معدش سازگار نبود واسه همین نتونست استفاده کنه ازشون ولی دردش کمتر شد ، الآن بازم همون جاش یه کم درد داره ،خداروشکر چکاپ و آزمایش هم داده هیچ بیماری زمینه ای نداره و هیچ قرصی هم مصرف نمیکنه،حالا نظر شما
چیه؟باتشکر از شما

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
27 روز قبل

با سلام
در صورت معاینه بیمار نرمال بودن بررسی، سونوگرافی کبد و کیسه صفرا و مجاری صفراوی
نیز توصیه میشود.

محمد کامیار عبدی
محمد کامیار عبدی
1 ماه قبل

سلام خسته نباشید
من حدودا از دی ماه بی اشتها شدم(صبح ها و عصر ها بیشتر) و صبح ها هم بدون خوردن چیزی استفراغ میکردم به دکتر مراجعه کردم و ازمایش گرفت و داروی امپرازول و ویتامین B6 داد
بعد از مصرف اون ها اصلا بهتر نشدم و بد تر شدم و دوباره مراجعه کردم تو اسفند ماه و آندوسکوپی گرفتم و نتیجش هلیکوباکتر نشون داد و یک دوره رژیم ۴ دارویی دو هفته مصرف کردم (اموکسی سیلین،مترونیدازول، بیسموت و لانسوپرازول) لانسوپرازول بعد از ۴ هفته تموم شد
بعد از مصرف اون ها بازم مراجعه کردم و همچنان بی اشتهایی و استفراغ رو داشتم و این بار داروی امپرازول، ویتامین B6 و کلیدینیوم بروماید برای ۲ ماه دادن
ولی همچنان بی اشتهایی و استفراغ رو دارم و اصلا بهتر نشدم
همچنین خستگی زیاد و خواب الودگی هم دارم

Last edited 1 ماه قبل by محمد کامیار عبدی
دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل

با سلام
ابتدا باید ببینیم که درمان H.Pylori شما موفق بوده است یا خیر
انجام تست تنفسی UBT در این زمینه کمک کننده است.
تغییر رژیم دارویی نیز محتمل است.

محمد عیسی
محمد عیسی
1 ماه قبل

سلام وقتتون بخیر.چند وقتیه ک دچار دردشکم درناحیه چپ شدم رفتم دکتر ازمایش و اندوسکوپی انجام دادم ک اندوسکوپی گفت ورم شدید معده دارم از روز بعد ازمایش دادنم الان تقریبا ی ده روزیه که اسهالم ولی ن شدید.تو ازمایش جواب ازمایش calprotectin ۹۰ بودش که نرمالش زیر ۷۰ زده خیلی نگرانم جواب esr هم ۱۹ هستش ۲۵ سالمه میترستم نکنه التهاب روده کرون و اینا گرفته باشم چیکار باید کنم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل

با سلام
مارکر Calprotectinمربوط به التهاب دستگاه گوارش است، با توجه به نتیجه آندوسکوپی شما، درمان دارویی را بطور منظم پیگیری فرمایید و سپس میزان بهبودی را ارزیابی فرمایید.

ماندانامعتضد
ماندانامعتضد
1 ماه قبل

برای اشتباه تایپی عذرخواهی میکنم معدشون سنگینه

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل

با سلام
مطالبی که فرموديد و تلخی دهان ،میتواند مرتبط با ریفلاکس اسید باشد.با توجه به سن بیشتر ۴۵ و مشکل ریفلاکس ، معاینه ایشان توسط پزشک توصیه میگردد.

ماندانامعتضد
ماندانامعتضد
1 ماه قبل

سلام اقای دکتر .سوال من برای یکی ازبستگانه.خانمی ۵۵ساله که مدتی وقتی درازمیکشن مادرشون انگارسنگین میشه .چه معده خالی باشه چه پر احساس سنگینی رو دارن ودهنشون همیشه تلخه راه حل چیه؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل

با سلام
مطالبی که فرموديد و تلخی دهان ،میتواند مرتبط با ریفلاکس اسید باشد.با توجه به سن بیشتر ۴۵ و مشکل ریفلاکس ، معاینه ایشان توسط پزشک توصیه میگردد.

صفورا
صفورا
1 ماه قبل

سلام و وقت بخیر
پدر من چند روز روزه گرفت و حالش بد شد طوری که چیزی نمیتونست بخوره.
حالا بعد از 10 روز میتونه غذاهای ابکی مثل سوپ رو بخوره. فقط هروقت چیزی میخوره میگه عرق کردم و شکمم داغ شده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید علت داغی شکمش چیه؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل
Reply to  صفورا

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد، احتمالا ایشان دچار التهاب معده هستند ، در صورت عدم بهبودی ، معاینه ایشان توسط پزشک توصیه میشود.

کمالیان
کمالیان
1 ماه قبل

عرض سلام و خداقوت طاعات قبول
برای بیماری که واریس مری دارد و سیروز کبدی هست و پس از پانسمان در حالتی شبیه به کما بسر می برد چه کاری میتوان انجام داد تا از این حالت خارج شود؟
سپاسگزارم

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل
Reply to  کمالیان

با سلام
با توجه به مطالبی که فرموديد مدارک پزشکی بیمار باید بررسی شود.

Asn
Asn
1 ماه قبل

سلام
وقت بخیر
آقای دکتر من برای سوزش ادرار آزمایش ادرار دادم هیچ‌گونه عفونتی نداشتم ممکنه کم کاری تیروئید باعث سوزش ادرار شود؟

دستیار دکتر
ویرایشگر
دستیار دکتر
1 ماه قبل
Reply to  Asn

با سلام
خیر ، چه نوع آزمایشی انجام دادید ؟ توصیه میشود سوزش ادراری توسط پزشک بررسی شود.

1 94 95 96